Skip to main content

Aluminium veranda’s:
Geniet het hele jaar door van je tuin

Met de aluminium veranda van Ecokozijnen tover je elke tuin om tot een all-seasons ontspanningsruimte. Het biedt de perfecte mix van comfort en stijl en maakt van je tuin de ideale plek om te relaxen, ongeacht het seizoen.

Optimaal genieten
met perfecte isolatie

Ecokozijnen’s terrasoverkappingen en veranda’s bieden superieure isolatie, zodat je het hele jaar door van je tuin kunt genieten, wat de weersomstandigheden ook zijn. Gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, zijn ze een milieuvriendelijke keuze die extra ruimte biedt voor ontspanning en plezier. Met opties zoals verlichting, horsystemen, ventilatie en verwarming, maak je van je terrasoverkapping of veranda de perfecte outdoor woonruimte.
Aluminium veranda

Waarom kiezen voor een aluminium veranda?

  • Unieke vormgeving: dankzij de onzichtbare versterking in de liggers en goot, is een vrije overspanning tot wel 6 meter mogelijk, waardoor je veranda uniek in zijn soort is.
  • 10 jaar garantie: het aluminium wordt geproduceerd bij erkende extrudeurs in Europa. Daarom krijg je 10 jaar garantie.
  • Concurrerende prijzen: onze hightech productieprocessen en vakkundige monteurs maken onze veranda’s uitzonderlijk kosteneffectief.
Aluminium veranda

Voordelen van een aluminium veranda

Aluminium is een veelzijdig, licht en sterk materiaal, ideaal voor het bouwen van terrasoverkappingen. Het laat toe om grote overspanningen te creëren met slanke profielen, terwijl het aantal benodigde steunpalen geminimaliseerd wordt. Bovendien is aluminium recyclebaar, waardoor het milieuvriendelijk is. Onze aluminium veranda’s bieden maximale lichtinval en leefruimte, in tegenstelling tot houten overkappingen die meer schaduw geven en kunnen scheuren en rotten.
Aluminium veranda

Meer ruimte dankzij grote overspanningen

Ecokozijnen heeft het ontwerp en de dikte van het aluminium geoptimaliseerd om een ijzersterke overkapping te creëren die grotere overspanningen mogelijk maakt. Hierdoor geniet je van meer frisse lucht en ruimte.
Aluminium veranda

Flexibele afmetingen voor je overkapping

Onze terrasoverkappingen zijn zo ontworpen dat het dak flexibel is, met een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden, zodat je overkapping eenvoudig aangepast kan worden aan elke hoogte.

Isolatie en personalisatie

Onze overkappingen kunnen worden geleverd met complete zijwanden en/of schuifwanden, voorzien van dubbel glas. Hierdoor ben je verzekerd van optimale isolatie. Daarnaast kun je de kleur en het type dak van je veranda kiezen om perfect aan te sluiten bij jouw wensen en de stijl van je woning.

Snelle plaatsing binnen één dag

Onze gespecialiseerde monteurs installeren de op maat gemaakte aluminium terrasoverkappingen en veranda’s in slechts één dag. De levertijd voor een terrasoverkapping bedraagt 4 tot 6 weken, afhankelijk van de drukte.

Maatwerk terrasoverkappingen en veranda’s

Bij Ecokozijnen weten we dat elk huis uniek is en een specifieke overkapping vereist. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Kies de stijl, kleur, het type dak en voeg optioneel zonwering toe. Maak van je veranda een plek die helemaal bij jou past.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.