Skip to main content

Kunststof Achterdeuren

Bent u opzoek kunststof achterdeuren op maat? Bij Ecokozijnen hebben we een uitgebreid assortiment en zijn alle deuren volledig naar uw wens te zetten. 

Oersterke kunststof achterdeuren

Een achterdeur moet uitnodigen. Maar tegelijkertijd moet hij ook veilig zijn. Want u wilt alleen genode gasten binnen hebben. Omdat de achterdeur vaak uit het zicht is, is dit een geliefde plek voor inbrekers.

Gelukkig zijn onze kunststof achterdeuren met ALKU® kozijnen oersterk en opgewassen tegen deze niet-welkome gasten.

Veiligheid voorop

Ook onze achterdeuren voldoen aan de strenge normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ze zijn standaard voorzien van gelaste verstevigingshoeken, veiligheidscilinders, meerpuntssluitingen, kerntrekbeveiliging en inbraakwerende en terugverende deurkrukken.

Achterdeuren: Binnen- of buitendraaiend?

Onze kunststof achterdeuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaien, afhankelijk van de gekozen profielen:

  • Een adapter klikprofiel, dat naar binnen draait. Dit resulteert in een iets smallere doorgang, maar sluit mooi aan op de rest van de kozijnen.
  • Een naar buiten draaiend profiel, ideaal voor smalle doorgangen. Dit profiel zorgt voor een bredere doorgang doordat de sponningen aan de buitenkant zitten.

Ecokozijnen adviseert je graag over de beste oplossing voor jouw woning.

Evenwichtige en isolerende achterdeur

Als je huis een borstwering heeft, kun je deze stijllijn voortzetten in de kunststof achterdeur. De borstwering van de deur wordt op dezelfde hoogte gemaakt als de glaslijn van je huis, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Voor dit onderste deel van je deur zijn er verschillende opties. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste kunststof stapeldorpel die nauwelijks te onderscheiden is van hout. Naast zijn fraaie uiterlijk biedt deze ook een uitstekende isolatie en weerbestendigheid.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.