Skip to main content

Kunststof dakkapellen:
meer ruimte, meer licht

Maak uw zolder functioneler en lichter met onze kunststof dakkapellen, ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Creëer extra
woonruimte en licht

Wil je extra ruimte boven? Een lichtere sfeer? Onze kunststof dakkapellen maken dit in een handomdraai mogelijk. Ter plekke gebouwd en geplaatst, compleet met kunststof gevel- en dakrandbekleding en een onderhoudsvrij kunststof kozijn. We kunnen ook meteen de binnenafwerking van de dakkapel verzorgen – allemaal in één werkdag.
Kunststof dakkapel

Verhoog je isolatiewaarde en je huiswaarde

Ecokozijnen’s dakkapellen laten niet alleen een overvloed aan licht binnen in je nieuwe ruimte, maar ze verhogen ook de waarde van je huis. Onze dakkapellen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan, met betere isolatiewaarden dan traditionele dakkapellen. Dit is te danken aan onze speciaal ontwikkelde sandwichconstructie en doorlopende isolatie, wat koude lucht buiten houdt en een energiebesparende RC-waarde vanaf 3.0 m2 K/W oplevert.
Kunststof dakkapel

Onderhoudsvrije kunststof dakkapel

Je dakkapel is sterk en onderhoudsvrij, dankzij onze glasvezelversterkte, thermohardende kunststoffen. Geen zorgen over weersinvloeden, vervanging van de dakbedekking, of schilderwerk – in tegenstelling tot een houten dakkapel, die om de vijf jaar geschilderd moet worden en gemiddeld slechts 25 jaar meegaat. Met een levensduur van zo’n 50 jaar, kun je met onze kunststof dakkapellen langer genieten van je extra ruimte en licht.
Kunststof dakkapel

Geniet van het uitzicht met een kunststof dakkapel

Een extra voordeel van onze dakkapellen is het verbeterde uitzicht. Dankzij de hoek van 90 graden van een dakkapel, kijk je niet alleen naar de hemel, maar ook naar het landschap om je heen.
kunststof dakkapel
Kunststof dakkapel

Aanpassen aan jouw stijl van wonen

Jouw kunststof dakkapel moet bij je huis passen. Daarom leveren we onze dakkapellen, gemaakt van composiet, in verschillende afwerkingen, kleuren en stijlen. Elke dakkapel wordt volledig aangepast aan jouw wensen, voor een perfecte match met je woning.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.