Creëer snel meer ruimte Met een kunststof dakkapel

Krijg extra woonruimte in één werkdag dankzij een kunststof dakkapel van Ecokozijnen. Ontdek de voordelen van Premium-Class en Royal-Class of schakel ons in voor een vakkundige renovatie.

Een extra woonruimte maken met veel licht

Wil je boven wat meer ruimte hebben? En meer licht creëren? Met kunststof dakkapellen kun je het binnen korte tijd geregeld hebben. Wij bouwen en plaatsen de kunststof dakkapel ter plekke op het dak. We werken het geheel af met kunststof gevel- en dakrandbekleding en voorzien het van een kunststof kozijn – dat je nooit hoeft te schilderen.

Ook kunnen wij de binnenafwerking van de dakkapel meteen onder handen nemen. En dat gebeurt allemaal op één werkdag.

Hoge isolatiewaarde en waardestijging van je huis

Naast de enorme lichtinval in je extra woonruimte, stijgt de waarde van je huis ook nog eens. Dakkapellen van Ecokozijnen gaan een levenlang mee. Daarnaast hebben ze een betere isolatiewaarde dan traditionele dakkapellen. Dit komt door de doorlopende isolatie en de speciaal ontwikkelde sandwichconstructie. Deze constructie wordt naadloos afgewerkt. Hierdoor heb je geen last van kou die door de ruimte heentrekt. Bovendien ligt de isolatiewaarde ver boven de normen van het bouwbesluit. Met een RC-waarde vanaf 3.0 m2 K/W is de isolatiewaarde energiebesparend.

Kunststof dakkapel

Een onderhoudsvrij dakkapel

Dankzij de flexibele samenstelling van glasvezelversterkte, thermohardende kunststoffen is jouw dakkapel sterk en onderhoudsvrij. De draagkracht is dan ook zeer hoog en is goed bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast is vervanging van de dakbedekking niet meer nodig. En je hoeft je kunststof dakkapel nooit te schilderen. Een houten dakkapel daarentegen dien je eens in de vijf jaar te schilderen. Deze gaat bovendien gemiddeld maar 25 jaar mee, terwijl een kunststof dakkapel een levensduur van zo’n 50 jaar heeft. Met een dakkapel van Ecokozijnen kun je dus langer genieten van extra ruimte en licht. Bovendien stellen de meeste leveranciers de voorwaarde om in de garantieperiode regelmatig onderhoud uit te laten voeren.

Met een kunststof dakkapel geniet je van het uitzicht

Nog een voordeel is het uitzicht dat gecreëerd wordt met een dakkapel. Dankzij de hoek van 90 graden van een dakkapel kijk je niet meer alleen naar de blauwe lucht boven je huis. Je kunt met een dakkapel lekker naar buiten kijken.

Aan te passen aan jouw woningstijl

Een kunststof dakkapel moet passen bij je huis. Dankzij composiet, het materiaal dat gebruikt wordt voor de dakkapellen van EcoKozijnen.nl, kan een dakkapel in verschillende afwerkingen, kleuren en stijlen worden geleverd. Een dakkapel wordt volledig afgestemd op jouw wensen.

Vraag online een offerte aan

  • Een eenvoudig offerteformulier
  • Binnen 5 minuten ingevuld
  • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat