Kunststof deuren: stijlvol en topkwaliteit

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Kunststof deuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van je huis. Met een kunststof deur van Ecokozijnen geniet je een leven lang van uitstekende kwaliteit. Een deur die beschermt tegen weer, geluidsoverlast en ongewilde bezoekers.

Een kunststof buitendeur afgestemd op jouw type woning

Ecokozijnen heeft voor iedere woningstijl bijpassende voor- en achterdeuren. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, soorten glas, deurgrepen, kleuren, dorpels en accessoires. Helemaal naar jouw smaak. Bij Ecokozijnen worden de kunststof deuren op maat gemaakt. Zo kan je kiezen voor een houtnerfstructuur, zodat je kunststof deur niet van echt hout te onderscheiden is. Dorpels zijn verkrijgbaar in aluminium, met bluestone of isostone. We maken het plaatje compleet met sierbeslag. Zo creëer je een deur volledig afgestemd op je eigen wensen.

Waarom kunststof deuren?

 • Afgestemd op jouw stijl
  Een kunststof deur is tot in detail af te stemmen op je eigen woningstijl.
 • Nooit meer last van tocht
  Dankzij de perfecte isolatie heb je geen last van kou, toch en geluidshinder.
 • Een inbraakwerend huis
  De deuren zijn inbraakwerend en bieden de juiste bescherming.
 • Betaalbaar
  De beste prijs-kwaliteit verhouding dankzij productie in eigen fabriek.
 • Lagere energieverbruik
  Bespaar op energiekosten. De isolatiewaarde zorgt voor een lagere rekening.
 • Nooit meer schilderen
  Aan kunststof deuren heb je amper onderhoud. Weg met onderhoudskosten!

Bekijk ook eens onze …

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Tocht- en geluidwerende kunststof deuren

De kunststof deuren van Ecokozijnen bieden perfecte isolatie. Last van kou, tocht of geluidshinder is verleden tijd. Onze deuren vormen de grens tussen binnen en buiten. Ze zijn volledig thermisch en akoestisch isolerend, dankzij hoogwaardige krimp- en onderhoudsvrije afdichtingen van zacht kunststof. De profielopbouw met meerdere kamers is ijzersterk en zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Dankzij de afdichtingen blijft warmte binnen en wind en kou buiten. In huis blijft het aangenaam. Dat woont wel zo prettig. De afdichtingen zorgen ervoor dat er geen strepen op het raamwerk komen. Het kunststof materiaal is bovendien kleurvast en weerbestendig, waardoor je deur weinig onderhoud nodig heeft.

De hoogst mogelijke kwaliteit

Al het materiaal van Ecokozijnen is gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat maakt dat onze kunststof deuren een leven lang meegaan. Het basismateriaal van de serie sierbeslag is van roestvrij staal. Op kleurechtheid van de deuren geven we een garantie van 10 jaar. Ook is er ruime keuze uit topkwaliteit grepen, deurbellen, brievenbussen, horren, glas in lood en meer. Alles om je kunststof deur compleet te maken.

Mogelijkheden bij het kopen van een deur

Wij maken onze kunststof deuren voor je op maat. De ruime keuze in mogelijkheden en accessoires zorgt voor verschillende prijsklassen. De prijzen zijn onder meer afhankelijk van: Model, kleur, glassoort en eventuele extra opties.

Jouw persoonlijke keuzes bepalen de uiteindelijke prijs van je deur. Globaal genomen bedragen de prijzen van een kunststof deur tussen de €985,- en €5000,- (exclusief montage en inclusief btw).

Ruime keuze uit extra opties

Het type glas beïnvloed met name de prijs. Zo zijn er verschillende soorten designglas en sierbeslag beschikbaar, met verschillende prijzen. Ook de onderdorpels die je kiest voor je deur zijn bepalend voor het kostenplaatje. Een hardstenen onderdorpel kost ongeveer 95 euro. Maar u kunt bij ons ook kiezen voor Bluestone of Isostone, deze onderdorpels zijn eenvoudiger te plaatsen en mooier. Andere factoren die de kosten beïnvloeden, zijn de extra opties die je toevoegt aan de deur.

Bij Ecokozijnen heb je keuze uit ruime extra opties voor je kunststof deuren. Denk aan grepen, deurdecoratie, brievenbussen en deurbellen.

kunststof deuren

Bespaar op kosten en onderhoud

Bij Ecokozijnen begrijpen we dat je er thuis graag warm bij zit, zonder teveel te betalen. Daarom staat het terugbrengen van energieverbruik hoog op de agenda. Onze producten bestaan uit triple HR-glas, geschuimde profielen en extra isolerende vleugelprofielen. Zo draagt Ecokozijnen graag bij aan het leefcomfort én verlaagde energiekosten.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze deuren en sierbeslag zeer onderhoudsvriendelijk. Zelfreinigend glas behoort tot de opties en alle deurgrepen zijn goedgekeurd volgens SKG klasse 1. Af en toe poetsen met een lichtvochtige doek is genoeg om vele jaren van kunststof deuren te genieten.

Een waardevaste investering

Bij de aanschaf van een kunststof binnen- of buitendeur kies je voor waardebehoud van je woning. Een prachtige uitstraling, goede isolatie en fijne prijzen maken de deuren van Ecokozijnen tot een duurzame investering. Een kunststof buitendeur weerstaat jaren van wind, water, vorst, intensieve zonnestraling en grote temperatuurschommelingen. Dat is wel zo fijn binnenkomen.

Altijd een veilig gevoel

Niets is zo belangrijk als een huis waarin je je veilig voelt. Het is daarom van belang om een deur te kiezen die bescherming biedt tegen inbraak. Alle deuren van Ecokozijnen zijn inbraakwerend. Verstevigingshoeken, meerpuntveiligheidssluitingen, veiligheidscilinders en terugverende en inbraakwerende deurkrukken zijn standaard toepassingen van onze buitendeuren. Hiermee voldoen onze deuren aan het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ en de normen van Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Stevige garanties

Ecokozijnen deuren hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar vanaf het moment van kopen. Op het hang- en sluitwerk geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. De kwaliteit van het product en het fabricageproces staan onder voortdurende controle van SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Ook is het productiesysteem gecertificeerd met KOMO-keur. Met hoogwaardige materialen en strenge kwaliteitscontroles garanderen wij dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Ontdek de beste keuze voor jou.

Vraag online een offerte aan

 • Een eenvoudig offerteformulier
 • Binnen 5 minuten ingevuld
 • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat