Skip to main content

Kunststof deuren:
combineer elegantie met duurzaamheid

De entree van uw woning zegt veel over uw smaak en stijl. Met onze hoogwaardige kunststof deuren van Ecokozijnen zorgt u voor een stijlvolle, duurzame en veilige toegang tot uw woning. Onze deuren zijn speciaal ontworpen om weerstand te bieden tegen diverse weersomstandigheden, geluidsoverlast en ongewenste indringers.

Op maat gemaakte kunststof
deuren voor elk woningtype

Ecokozijnen biedt een scala aan voordeuren, achterdeuren en tuindeuren, passend bij elke woonstijl. U heeft de keuze uit diverse modellen, glastypen, deurgrepen, kleuren, dorpels en accessoires, die volledig aan uw smaak kunnen worden aangepast. Met onze op maat gemaakte kunststof deuren kunt u zelfs kiezen voor een houtnerfstructuur, waardoor uw kunststof deur met kozijn nauwelijks van een echte houten deur te onderscheiden is. Onze deurdorpels zijn beschikbaar in aluminium, bluestone of isostone en we maken het plaatje compleet met sierbeslag. Zo creëert u een deur die volledig voldoet aan uw wensen.

Kunststof deuren

De voordelen van kunststof deuren

  • Aangepast aan uw Stijl: Elke kunststof deur kan tot in de kleinste details worden aangepast aan uw eigen woonstijl.
  • Geen Last van Tocht: Dankzij de perfecte isolatie zijn kou, tocht en geluidsoverlast verleden tijd.
  • Inbraakwerend: Onze deuren zijn inbraakwerend en bieden optimale bescherming.
  • Betaalbaar: Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding dankzij productie in onze eigen fabriek.
  • Lager Energieverbruik: Bespaar op energiekosten dankzij de hoge isolatiewaarde van onze deuren.
  • Onderhoudsvrij: Geen noodzaak tot schilderen; met kunststof deuren bespaart u op onderhoudskosten.
Kunststof deuren

Tocht- en geluidwerende kunststof deuren

Onze kunststof deuren van Ecokozijnen zorgen voor een perfecte isolatie. Kou, tocht of geluidshinder behoren tot het verleden. Onze deuren vormen een solide barrière tussen binnen en buiten. Ze zijn volledig thermisch en akoestisch isolerend, dankzij hoogwaardige, krimpvrije en onderhoudsvrije afdichtingen van zacht kunststof. De meerkamerige profielconstructie is extreem sterk en zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Zo blijft de warmte binnen en de kou en wind buiten. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, wat bijdraagt aan uw wooncomfort. Bovendien zijn onze deuren kleurvast en weerbestendig, waardoor ze minimaal onderhoud vereisen.
kunststof voordeur
Kunststof deuren

Topkwaliteit materialen

Ecokozijnen gebruikt uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom kunnen we garanderen dat onze kunststof deuren een leven lang meegaan. Het basismateriaal van onze sierbeslagserie is roestvrij staal. We geven een garantie van 10 jaar op de kleurechtheid van onze deuren. Daarnaast heeft u de keuze uit een breed scala aan topkwaliteit grepen, deurbellen, brievenbussen, horren, glas in lood en meer om uw kunststof deur te personaliseren.
Kunststof deuren

Besparing op kosten en onderhoud

Bij Ecokozijnen richten we ons op het verminderen van het energieverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort. We gebruiken triple HR-glas, geïsoleerde profielen en extra isolerende vleugelprofielen, die bijdragen aan zowel uw wooncomfort als een lagere energierekening. Daarnaast zijn onze deuren en sierbeslag zeer onderhoudsvriendelijk. Zo geniet u vele jaren van uw kunststof deuren met minimaal onderhoud.

Een waardevolle investering

Een kunststof deur van Ecokozijnen is een duurzame investering die bijdraagt aan de waarde van uw woning. Met hun prachtige uitstraling, uitstekende isolatie en redelijke prijzen, zijn onze deuren bestand tegen jaren van wind, regen, vorst, intensieve zonnestraling en grote temperatuurschommelingen.

Maximale veiligheid

Uw veiligheid is onze topprioriteit. Daarom zijn al onze deuren ontworpen om inbraak tegen te gaan. Met verstevigingshoeken, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders en inbraakwerende deurkrukken voldoen onze buitendeuren aan het Politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ en de normen van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw.

Betrouwbare garanties

Onze deuren worden geleverd met een fabrieksgarantie van 10 jaar, terwijl er een garantie van 2 jaar geldt op het hang- en sluitwerk. Door voortdurende controle van de productkwaliteit en het fabricageproces door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG), evenals de KOMO-keurmerk certificering van ons productiesysteem, kunt u erop vertrouwen dat u de juiste keuze heeft gemaakt met een deur van Ecokozijnen.

Standaard maten en maatwerk kunststof deuren

Wat de maat van uw buitendeur ook is, wij maken alle kunststof deuren perfect op maat. Ook wanneer het om standaardmaten gaat. Helemaal zoals u dat wilt. Dat betekent niet alleen een perfect passende deur, maar ook een deur die helemaal voldoet aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan glas-in-lood in uw kunststof deur, bijpassende grepen en standaard RVS sierbeslag.

Kunststof deuren met houtnerf

Deuren en kozijnen van kunststof op maat laten maken en zelf samenstellen kent veel voordelen. En er is voor ieder type woning wel een passende deur beschikbaar.

Ook wanneer u een houten deur misschien wel mooier vindt. Wij maken kunststof deuren met houtnerf waarbij het verschil met houten deuren nauwelijks zichtbaar is.

Alle voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Op die manier zien we toe op kwaliteit en duurzaamheid. Al onze producten zijn voorzien van het VKG-keurmerk.

Kunststof deur met kozijn

We krijgen vaak de vraag: ‘kan een kunststof deur in een houten kozijn?’. Wij leveren alle kunststof deuren met een kunststof kozijn. Op die manier weten we zeker dat de deur perfect sluit. U kunt kiezen tussen verschillende soorten kozijnen in verschillende kleuren.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.