Deurbeslag voor buiten

De keuze voor je buitendeur en bijbehorende accessoires is voor een groot deel afhankelijk van je persoonlijke stijl. Één ding is zeker: je wilt dat het materiaal lang meegaat. Ecokozijnen garandeert een lange levensduur van het basismateriaal, gemaakt van roestvrij staal. Ook krijg je 10 jaar garantie op de kleurechtheid. Het sierbeslag is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden.

Ruime keuze in deurbeslag voor buitendeuren

Een deur is pas af met het juiste deurbeslag. En de keuze is enorm. Bij Ecokozijnen wordt een kunststof buitendeur compleet geleverd, inclusief deurbeslag en aanvullende accessoires, zoals deurbellen, glas in lood en horren. Jij hoeft alleen je wensen door te geven, wij zorgen voor het ontwerp en de realisatie van jouw droomdeur.

Wil je je deuren veiliger maken of de lichtinval verminderen? Dit kan door het plaatsen van zonwering of een rolluik. Ook houd je insecten buiten en een prettig klimaat binnen dankzij ventilatie- en horsystemen. Alles is mogelijk en niets is ons teveel. Bekijk onderaan deze pagina de extra opties van Ecokozijnen.

Waarom deurbeslag van Ecokozijnen?

 • Makkelijk schoon te maken
  Het sierbeslag is makkelijk te onderhouden, een lichtvochtige doek is voldoende.
 • Lange levensduur
  Dankzij het roestvrij stalen materiaal wordt een lange levensduur gegarandeerd.
 • Sierbeslag in jouw eigen stijl
  Een authentiek of modern karakter creëer je met de juiste grepen, brievenbussen en dorpels.

Grepen, krukken en duwers

Al ons deurbeslag voor buiten is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Er is keuze uit verschillende soorten, waaronder deurgrepen, krukken en duwers. Heb je speciale wensen? Andere uitvoeringen, afmetingen en opties zijn natuurlijk ook mogelijk. Het deurbeslag is verkrijgbaar in de kleuren RVS, grafiet, brons en messing.

Dorpels

Ga je voor authentiek of juist een modern? Met onderdorpels breng je het karakter van je woning perfect naar buiten. Letterlijk. Wij werken uitsluitend met hardstenen dorpels. Kunststof of aluminium dorpels zijn goedkoper, maar minder duurzaam.

Deurbellen en brievenbussen

Het deurbeslag van Ecokozijnen beschikt over verschillende soorten deurbellen en brievenbussen. Er is volop keuze uit accessoires die in harmonie zijn met je deur. Maak het aanzicht van de voordeur compleet. Helemaal naar jouw smaak.

Een nieuwe dimensie

Je ramen en deuren elektrisch of digitaal bedienen? Ook dat kan bij ons. Waar mogelijk wordt er in onze producten tegemoet gekomen aan de toenemende vraag aan huisautomatisering. Op alle bewegende delen kunnen alarmsystemen aangebracht worden. Het is zelfs mogelijk deuren uit te rusten met scantechnologie. Zonder dat we de visuele details over het hoofd zien. Je veilig voelen in je huis staat bij Ecokozijnen altijd voorop.

Extra opties van Ecokozijnen

Brievenbussen
Deurbellen
Deurdecoratie
Dorpels
Deurgreep
Glas in lood
Horsysteem
Inliggende kruisroedes
Kerntrekbeveiliging
Rechte glaslat
Rolluiken
Sandwich paneel
Stapel paneel
Ventilatie
Voetpomp

Vraag online een offerte aan

 • Een eenvoudig offerteformulier
 • Binnen 5 minuten ingevuld
 • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat