Skip to main content

Kunststof schuifpuien: naadloze
overgangen met stijl

Onze kunststof schuifpuien bieden een vloeiende verbinding tussen uw binnen- en buitenruimte, terwijl ze zorgen voor een energie-efficiënte en sfeervolle woonervaring.

Een verrijking
voor elke woning

Een kunststof schuifpui creëert een harmonieuze verbinding tussen uw woonkamer en tuin. Dankzij de grote glasoppervlakte krijgt u een onbelemmerd uitzicht naar buiten en een ruimtelijk gevoel binnen. Daarnaast bespaart een schuifpui ruimte, aangezien er geen draaiende delen zijn.
Kunststof schuifpui

Waarom kiezen voor een kunststof schuifpui van Ecokozijnen?

  • Veiligheid op de eerste plaats: onze schuifpuien zijn inbraakwerend en uitgerust met kindveilige sluitsystemen, voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • 10 jaar garantie: Wij bieden 10 jaar garantie op onze kunststof hefschuifpuien en 2 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.
  • Vakkundige montage: Onze ervaren professionals zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw kunststof schuifpui.
Kunststof schuifpui

De voordelen van onze schuifpuien

  • Onderhoudsvriendelijk: dankzij hun duurzame constructie, zijn onze kunststof schuifpuien eenvoudig te reinigen en vereisen ze geen schilderwerk.
  • Gebruiksvriendelijk: de hefschuiftechniek zorgt voor een soepele en eenvoudige bediening, zelfs bij grote afmetingen.
  • Isolerend: uitgerust met HR++ glas en hoogwaardige afdichtingen, bieden onze schuifpuien een uitstekende thermische en akoestische isolatie.
  • Verschillende glasopties: van HR++ glas tot zonwerend, gematteerd en figuurglas, we bieden diverse glasopties om aan uw wensen te voldoen.
Kunststof schuifpui

Flexibiliteit in ontwerp

Onze schuifpuien zijn beschikbaar in 2-, 3- of 4-delige configuraties, wat u de mogelijkheid geeft om een ontwerp te kiezen dat past bij uw ruimte. Daarnaast kunt u kiezen voor binnenbediening of binnen- en buitenbediening, afhankelijk van uw behoeften.
Kunststof schuifpui

Kleuren en afwerkingen

Van crème en wit tot diverse houtnerfstructuren, onze schuifpuien zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen. Dankzij onze acrylcolor optie heeft u bovendien de keuze uit 12 verschillende kleuren zonder houtnerfstructuur.

Fabrieksgarantie en certificatie

Wij bieden een fabrieksgarantie van 10 jaar op onze hefschuifpuien en 2 jaar op het hang- en sluitwerk. Onze producten zijn KOMO-gecertificeerd en voldoen aan de strenge kwaliteitscontroles van de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG).

Accessoires naar keuze

Personaliseer uw schuifpui met een reeks accessoires, waaronder verschillende handgrepen, sloten en horren. Afhankelijk van de gewenste functie van uw schuifpui kunt u kiezen voor enkel een binnenbediening of voor een binnen- en buitenbediening.

Geïntegreerde ventilatie, zonwering en horren

Optimaliseer uw leefcomfort met geïntegreerde ventilatieoplossingen, zonwering en horren voor uw schuifpui. Ons team staat klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw woning.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.