Skip to main content
Kunststof kozijn

Slank en rank

Ontdek het sierlijke kleinere zusje van Plano. Het Magro kozijnprofiel is elegant en slank, perfect passend bij de moderne architectuur en zorgt voor een optimale lichtinval.

Ben je op zoek naar een slank, subtiel en bovenal stijlvol kozijnprofiel? Magro biedt het allemaal. Dankzij de slanke uitstraling van het stompe kozijnprofiel, zorgt Magro voor meer natuurlijk licht in je woning, wat bijdraagt aan een aangename woonomgeving.

Kunststof kozijn

Jouw kozijn, volledig naar smaak

Of je woning nu gloednieuw is of een eeuw oud, bij ALKU kies je de kleur en afwerking die bij jou en je woning past. Met ons uitgebreide assortiment vind je ongetwijfeld de kleur en stijl die je zoekt. De basis van een kunststof kozijn van Ecokozijnen garandeert een duurzame kwaliteit die generaties lang meegaat.
Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen in RAL-kleuren

De basiskleur van onze kunststof kozijnen is altijd wit glad (gelijkend RAL 9016) of crème glad (gelijkend RAL 9001). Beide zijn perfecte keuzes voor als je het liever basic houdt of graag andere aspecten van je woning wilt accentueren, zoals bijvoorbeeld je gevel of voordeur.

Wil je een kleurrijk kozijn? Dan leggen we over de basiskleur een decorfolie in de kleur en structuur die jij wilt. Deze afwerking is kleurvast en krasbestendig en blijft ontzettend lang mooi. Deze renolit folie, ook wel decorfolie genoemd, is verkrijgbaar in RealWood®, houtnerf, houtpatroon, glad, mat en metallic.

Kunststof kozijn

Wat is een houtnerfstructuur?

Kunststof is van nature een glad materiaal. Door het aanbrengen van een krasvaste folie krijgt het kozijn de look & feel van hout. Deze laag is lichtdoorlatend en zorgt er daardoor voor dat het kozijn en je woning niet opwarmen. Ook kun je kiezen uit verschillende decorfolies in een houtnerfstructuur, zodat je kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.
Technische gegevens
Kozijnbreedte
84 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
82,5 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,2 W/m².K
Aantal kamers
6
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
52 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.