Skip to main content

Nieuwe dakkapel

Kunststof dakkapel

Licht en ruimte, de perfecte combinatie

Droom je van meer licht en ruimte op je bovenverdieping? Maak deze droom waar met onze op maat gemaakte kunststof dakkapellen van EcoKozijnen. In een handomdraai kun je van een zolder een lichte en ruime kamer maken. Onze dakkapellen worden volledig afgestemd op jouw wensen en zijn binnen een dag geïnstalleerd. Voor de afwerking gebruiken we kunststof gevel- en dakrandbekleding en we voorzien de dakkapel van een kunststof kozijn, waardoor schilderen verleden tijd is.
Kunststof dakkapel

Zorgeloos genieten met een onderhoudsvrije dakkapel

Met de veerkrachtige samenstelling van glasvezelversterkte, thermohardende kunststoffen, zijn onze dakkapellen zowel sterk als onderhoudsvrij. Ze bieden uitstekende draagkracht en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Anders dan bij traditionele houten dakkapellen, die elke vijf jaar een schilderbeurt nodig hebben en gemiddeld 25 jaar meegaan, hebben onze kunststof dakkapellen een levensduur van wel 50 jaar. Dat betekent dubbel zo lang genieten van je extra ruimte en licht, zonder de zorgen van regulier onderhoud.
Kunststof dakkapel

Meerwaarde voor je woning en energiebesparing

Met de toevoeging van een EcoKozijnen dakkapel, verhoog je niet alleen de lichtinval en ruimte in je huis, maar verhoog je ook de waarde van je woning. Onze dakkapellen zijn duurzaam en hebben een uitstekende isolatiewaarde, ver boven de normen van het bouwbesluit, dankzij de doorlopende isolatie en de speciaal ontwikkelde sandwichconstructie. Dat betekent meer comfort en minder energieverbruik.
Kunststof dakkapel

Een dakkapel die past bij je huis

Elk huis is uniek en dat begrijpen wij. Daarom bieden we onze kunststof dakkapellen aan in diverse afwerkingen, kleuren en stijlen. Met ons veelzijdige composietmateriaal zorgen we ervoor dat je dakkapel perfect aansluit bij de stijl van je woning.

Het gemak van prefab en snelle installatie

Bij EcoKozijnen fabriceren wordt je dakkapel op maat gemaakt in de fabriek. Eenmaal voltooid, wordt de dakkapel binnen een dag geïnstalleerd op je huis. Ons team zorgt voor een naadloze afwerking die past bij de rest van je woning, waarbij we streven naar minimale overlast en maximale veiligheid tijdens het plaatsingsproces.

Zo werken wij

  1. In de ochtend wordt er een opening gemaakt in je dak waar de dakkapel op wordt gehesen.
  2. De opening ontstaat door een klein gat in het dak te maken, waarna de overige dakpannen worden verwijderd.
  3. Zodra de dakkapel geplaatst is, wordt het gat gedicht en netjes afgewerkt.
  4. Aan het eind van de dag heb je een volledig water- en winddichte dakkapel op je huis.
  5. De installatie van de dakkapel wordt binnen één dag voltooid, waardoor je niet te maken krijgt met langdurige overlast. Indien gewenst, kunnen we ook zorgen voor de binnenafwerking. Rolluiken en screens kunnen we netjes wegwerken achter het boeiboord.

Vergunning voor je dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel kan afhankelijk zijn van een vergunning. De regels voor de hoogte, breedte, zijwanden en plaatsing kunnen verschillen per gemeente. Wij adviseren je graag over de benodigde stappen en kunnen indien nodig helpen met de aanvraag van de vergunning. Informeer naar de mogelijkheden bij je gemeente of check de eisen voor een vergunningsvrije dakkapel via omgevingsloket.nl. Wij staan klaar om je te helpen met dit proces en te zorgen voor een soepele plaatsing van je nieuwe dakkapel.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.