Skip to main content

Onderhoudsvriendelijk

Minder Onderhoud, Minder Zorgen

Ecokozijnen zijn onderhoudsvriendelijk. Ze hoeven niet regelmatig geschilderd te worden en zijn bestand tegen de elementen, wat betekent dat ze hun uitstraling en functionaliteit langdurig behouden.

Onze kunststof kozijnen zorgen niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar dragen ook bij aan een duurzamere toekomst. Ze zijn vervaardigd met aandacht voor het milieu. Dit resulteert in energie-efficiënte en duurzame producten die helpen het energieverbruik in huis te verminderen.

Dankzij hun thermische prestaties houden ze de warmte binnen in de winter, en de koelte binnen in de zomer. Dit betekent niet alleen een comfortabeler binnenklimaat, maar ook lagere energiekosten. Bovendien draagt de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen bij aan een verminderde CO2-uitstoot, wat ze tot een milieuvriendelijke keuze maakt.

Eenvoudig Schoon te Maken

Kunststof kozijnen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke oplossing. In tegenstelling tot houten kozijnen – die regelmatig geschilderd en gelakt moeten worden om hun uitstraling te behouden – vergen kunststof kozijnen minimale inspanning. Daarnaast zijn ze bestand tegen de elementen en hoeven niet geschuurd, geverfd of gelakt te worden. Een eenvoudige schoonmaakbeurt met water en een mild schoonmaakmiddel is voldoende om ze er jarenlang als nieuw uit te laten zien.

Schoonmaken is een fluitje van een cent met onze kunststof kozijnen. Een eenvoudige afvegen met een natte doek is voldoende om vuil en stof te verwijderen. De kunststof kozijnen van Ecokozijnen zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zullen niet vervormen, barsten of verkleuren door blootstelling aan zon, regen of vorst.

kunststof raamkozijn onderhoudsvriendelijk
onderhoudsvriendelijk

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
adviesgesprek