Skip to main content
Kunststof kozijn

Eenvoud en elegantie

Plano blijft een klassieke keuze onder de kunststof raamkozijn profielen. Het heeft zijn kenmerkende strakke vorm behouden sinds zijn debuut, maar is nu uitgerust met de nieuwste technologieën. Het is de ultieme klassieke keuze voor kunststof raamprofielen.
Kunststof kozijn

Ben je gecharmeerd van eenvoudige, strakke ontwerpen?

Dan is het Plano-raamprofiel al lang een betrouwbare optie. Dit profiel heeft een bekende inbouwdiepte van 74 mm, wat Plano de ultieme klassieker maakt onder de kunststof raamprofielen. We hebben de meest geavanceerde technologieën toegepast op dit raamprofiel, wat het zijn energiebesparende kenmerken geeft, zoals een 5-kamersysteem.
Kunststof kozijn

Jouw raamkozijn, geheel naar jouw voorkeur

Ongeacht of je woning gloednieuw of een eeuw oud is, bij ALKU kies je de kleur en afwerking die bij jou en je huis passen. We hebben een ongelooflijk uitgebreid assortiment, dus de kleur en stijl die je zoekt zijn zeker beschikbaar. Dankzij de sterke basis van een ALKU-kunststof kozijn kun je er generaties lang van genieten.
Kunststof kozijn

Afwerking

Voor diegenen die graag wat meer kleur toevoegen, is er een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Denk aan een gladde, matte of metallic afwerking. Of aan houtnerf, houtpatroon, RealWood® of aluminium-look. We hebben alle populaire kleuren en structuren samengebracht in de ALKU-selectie. Zit je voorkeur er toch niet bij? Onze adviseurs kunnen zeker een oplossing vinden.
Technische gegevens
Kozijnbreedte
86 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
82,5 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,2 W/m².K
Aantal kamers
5 in kader, 6 in raamvleugel
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
52 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.