Skip to main content
Kunststof gevelbekleding

Overlappende brede panelen

De potdeksel stijl van gevelbekleding geeft je woning een natuurlijke uitstraling. De brede overlappende panelen creëren een subtiele schaduw die zowel een klassieke als moderne look biedt. De brede horizontale potdekselpanelen zijn uitsluitend in horizontale uitvoering beschikbaar en bieden keuze uit meer dan 15 kleuren, ook met houtnerfstructuur. Ga voor de kunststof gevelbekleding van Ecokozijnen, en ontvang bekleding die naadloos aansluit op je nieuwe kozijnen of deuren, met professionele installatie door onze ervaren monteurs.
Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

  • Geen onderhoud meer nodig en behoud van kleur dankzij een uv-bestendige toplaag
  • Geld besparen door goede isolatie, wat de waarde van je woning verhoogt
  • Lange levensduur met 10 jaar garantie
  • Een prachtig eindresultaat

Naast dat de kunststof dakrand- en gevelbekleding weinig onderhoud nodig heeft, is het ook milieuvriendelijk. Dit komt doordat er geen bomen worden gekapt omdat grondstoffen worden hergebruikt. Bovendien hoef je de kunststof dakrand- en gevelbekleding nooit te schilderen.

Kunststof gevelbekleding

Prijzen

De gewenste afmeting is de belangrijkste factor die de prijs van kunststof gevelbekleding bepaald. De kleurkeuze van de sponningdelen hebben hier een minder grote invloed op. Samen met Ecokozijnen kun je de gevelbekleding bepalen die past bij je wensen en woning.
Kunststof gevelbekleding

Duurzaam

Ecokozijnen gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook is het niet gevoelig voor kromtrekkingen door vocht of warmte invloeden of aantasting door bacterien, schimmels andere rottingsprocessen. Zoals eerder verteld zijn de dakrand- en gevelbekleding beschikbaar in verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm. Hierdoor zijn de panelen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de recreatie-, woning en utiliteitsbouw, maar ook voor gevelrenovatie.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.