Skip to main content

Prijzen van kunststof deuren

Kunststof deuren

Prijzen

Verschillende factoren zijn van invloed op de prijs van een deur. Denk hierbij aan de kleur, het hang- en sluitwerk, onderdorpels en accessoires. Ook het type glas en de afmeting van je deur zijn bepalend voor de uiteindelijke kosten.

Welke kunststof deur past het beste bij jouw smaak en woning? Met de kunststof deuren van Ecokozijnen kan je alle kanten op. Combineer een mooie uitstraling met perfecte isolatie zonder teveel te betalen.

We begrijpen dat je graag eerst een aantal deuren bekijkt voordat je een keuze maakt. Je bent daarom van harte welkom bij ons in Rijssen.

kunststof voordeur
Kunststof deuren

Waarom deuren van Ecokozijnen?

  • Geen onderhoudskosten
    Kunststof kozijnen hoef je nooit te schilderen, waardoor je schilderkosten bespaart.
  • Minder energiekosten
    Dankzij de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen, worden je energiekosten lager.
  • Lage productiekosten
    Onze kozijnen zijn scherp geprijsd dankzij productie in onze eigen fabriek in Rijssen.
Kunststof deuren

Vraag een offerte aan

Je bent eruit: er komt een nieuwe kunststof deur. Maar wat zijn de precieze kosten? Wij kunnen een gerichte offerte voor je maken, zodat je weet wat je kan verwachten. Meet hiervoor globaal de maten van de deur die je wilt vervangen of plaatsen, neem eventueel foto’s ervan en vraag een offerte aan via ons online offerteformulier. Wij maken een afspraak met je om de offerte en voorgestelde kosten met je te bespreken.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.