Skip to main content

Aluminium veranda profielen voor de overkapping van een veranda

Het formaat van de aluminium veranda, dus de hoogte en breedte, is altijd af te stemmen op jouw woning. Daarnaast zijn de veranda’s van Ecokozijnen leverbaar in drie verschillende profielen. Daardoor kun je het type dak afstemmen op jouw smaak en stijl woning. Bekijk hieronder de drie verschillende aluminium profielen voor een veranda.
Aluminium veranda

Veranda profiel model Iso

Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien je nu kiest voor een overkapping van het terras en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.
Aluminium veranda

Veranda profiel model Basis

Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot, dit past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl. Hierbij is eenvoud troef en heeft deze goot bijpassende palen.
Aluminium veranda

Veranda profiel model Uniek

Dit dak is een oplossing voor een overkapping welke een grotere vrije overspanning van de goot vraagt. Hiermee kan je tot maar liefst 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 3,5 meter, met glas.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.