Skip to main content

Sponningdeel breed

Kunststof gevelbekleding

Modern ontwerp met brede planken

Dit brede sponningdeel kenmerkt zich door zijn strakke lijnen die een moderne look creëren. Als je voor een elegante uitstraling van je woning gaat, dan is het brede sponningdeel de perfecte keuze. Het wordt voornamelijk toegepast bij nieuwbouwwoningen en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Met een keuze uit meer dan 15 kleuren kun je altijd de look vinden die bij jou past.
Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Onze kunststof dakrand- en gevelbekleding vereisen niet alleen weinig onderhoud, maar zijn ook milieuvriendelijk. Dit komt omdat er geen bomen voor gekapt hoeven te worden en de grondstoffen worden hergebruikt. Bovendien hoeft de bekleding nooit te worden geschilderd. Dankzij de specifieke productsamenstelling is de levensduur van de kunststof gevelbekleding lang en vergt het minimaal onderhoud.
Kunststof gevelbekleding

Prijzen

De gewenste afmetingen zijn de belangrijkste factor die de prijs van de kunststof gevelbekleding bepaalt. De kleurkeuze van de sponningdelen heeft hier minder invloed op. Samen met Ecokozijnen kun je de gevelbekleding kiezen die bij jouw wensen en woning past.
Kunststof gevelbekleding

Duurzaam

Ecokozijnen gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook is het niet gevoelig voor kromtrekkingen door vocht of warmte invloeden of aantasting door bacterien, schimmels andere rottingsprocessen. Zoals eerder verteld zijn de dakrand- en gevelbekleding beschikbaar in verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm. Hierdoor zijn de panelen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de recreatie-, woning en utiliteitsbouw, maar ook voor gevelrenovatie.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.