Skip to main content

Sponningsdeel normaal

Kunststof gevelbekleding

Hét traditionele model

Het normale sponningdeel is het traditionele model gevelbekleding en wordt het meest toegepast. Passend bij ieder type woning en perfect te combineren met dakrandpanelen. Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en daardoor ongekend veelzijdig. Bij Ecokozijnen zit je goed voor de beste kunststof dakrand- en gevelbekleding. Kunststof gevelbekleding is hoogwaardig, onderhoudsarm en heeft dezelfde uitstraling als houten gevelbekleding.
Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Naast dat de kunststof dakrand- en gevelbekleding weinig onderhoud nodig heeft, is het ook milieuvriendelijk. Dit komt doordat er geen bomen worden gekapt omdat grondstoffen worden hergebruikt. Bovendien hoef je de kunststof dakrand- en gevelbekleding nooit te schilderen. Door de specifieke productsamenstelling heeft gevelbekleding van kunststof een lange levensduur en heb je er dus weinig omkijken naar.
Kunststof gevelbekleding

Prijzen

De gewenste afmeting is de belangrijkste factor die de prijs van kunststof gevelbekleding bepaald. De kleurkeuze van de sponningdelen hebben hier een minder grote invloed op. Samen met Ecokozijnen kun je de gevelbekleding bepalen die past bij je wensen en woning.
Kunststof gevelbekleding

Duurzaam

Ecokozijnen gevelbekleding wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is milieuvriendelijk en duurzaam. Ook is het niet gevoelig voor kromtrekkingen door vocht of warmte invloeden of aantasting door bacterien, schimmels andere rottingsprocessen. Zoals eerder verteld zijn de dakrand- en gevelbekleding beschikbaar in verschillende kleuren en zijn onderhoudsarm. Hierdoor zijn de panelen geschikt voor nieuwbouwprojecten in de recreatie-, woning en utiliteitsbouw, maar ook voor gevelrenovatie.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.