Skip to main content

Subsidie en financiering
voor duurzame kozijnen

Bij Ecokozijnen.nl begrijpen we dat de overstap naar duurzame kozijnen een investering is. Daarom hebben we alle informatie over subsidies en leningen die u kunnen helpen, op een rijtje gezet.

We geven tijdens het maken van een offerte, standaard advies over de subsidies.

Subsidie

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

De ISDE is een belangrijke subsidie voor mensen die hun huis willen verduurzamen. Als u nieuwe kozijnen met hoogrendementsglas plaatst, kunt u deze subsidie aanvragen. Het bedrag dat u krijgt, hangt af van het type glas en de materialen die u kiest.
Subsidie

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

Als u lid bent van een Vereniging van Eigenaren (VvE), kunt u de SEEH-subsidie aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot €200 per appartementsrecht, plus een vast bedrag van €3.200 voor energieadvies, MJOP en procesbegeleiding.
Subsidie

Financiering van duurzame kozijnen

Naast subsidies zijn er ook leningen die u kunnen helpen bij de financiering van duurzame kozijnen.
Subsidie

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een lening met gunstige voorwaarden. Met deze lening kunt u de kosten van energiebesparende maatregelen, zoals duurzame kozijnen, betalen. Zowel eigenaren van woningen, VvE’s als huurders kunnen deze lening aanvragen.
Inspiratie

Laat je inspireren:
de mogelijkheden zijn eindeloos met Ecokozijnen

Het kiezen van nieuwe kozijnen is een uitgelezen kans om je huis te transformeren. Ecokozijnen biedt diverse stijlen en designs, van modern tot traditioneel, gecombineerd met energiezuinigheid en comfort. Ontdek de mogelijkheden in onze inspiratiegalerij hoe kunststof kozijnen je huis kunnen verfraaien.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.