Skip to main content

Basis Veranda

Uitbreiding en verbetering van uw huis met een basis veranda. Bekijk de voordelen van een aluminium veranda van Ecokozijnen!

Buitenleven het hele jaar door

Dankzij de uitstekende isolatie biedt de overkapping het hele jaar door extra binnenruimte midden in uw tuin, ongeacht het weer. De basis veranda is gemaakt van lichtgewicht en recyclebaar aluminium, wat milieuvriendelijk is. Door de vele extra opties zoals verlichting, horsystemen en ventilatie, kunt u optimaal genieten van uw terrasoverkapping of veranda.

Een aluminium terrasoverkapping breidt uw woonruimte uit en biedt maximale lichtinval. Het is als een uitbreiding van uw woning, maar dan in de open lucht.

De voordelen van aluminium

Ecokozijnen gebruikt kunststof voor producten zoals kozijnen en deuren. Echter, voor de basis veranda kiezen we aluminium. Waarom? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk, wat veel voordelen biedt bij de constructie van terrasoverkappingen.

Grote overspanningen met slanke profielen zijn mogelijk en er is een minimaal aantal palen nodig. In tegenstelling tot houten overkappingen, die veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, biedt aluminium maximale lichtinval en leefruimte. Daarnaast is aluminium recyclebaar, wat nog beter is voor het milieu.

Het is praktisch, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk, want het uiterlijk is net zo belangrijk als de constructie.

basis veranda aluminium

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

Bij Ecokozijnen begrijpen we dat elke woning een specifieke overkapping vereist. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s kunnen volledig worden afgestemd op uw behoeften. U kiest zelf de stijl en kleur om een harmonieus geheel te creëren. Met het type dak bepaalt u de lichtinval, en u kunt optioneel zonwering toevoegen.

Creëer uw eigen plek, volledig op maat gemaakt.

basis veranda aluminium en glas

Meer ruimte dankzij grote overspanning

Het uiterlijk van een basis veranda of terrasoverkapping is belangrijk. Daarom heeft Ecokozijnen de dikte van het aluminium en het ontwerp ervan geoptimaliseerd. De overkappingen zijn zeer sterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn, wat resulteert in meer open lucht en ruimte.

Flexibele afmetingen

Als u een terrasoverkapping kiest, wilt u dat deze past bij de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel, met een helling van 7 tot 22 graden, zodat u overkapping op elke hoogte kan worden afgestemd.

Geplaatst binnen een dag

In onze fabriek worden de aluminium terrasoverkappingen en veranda’s op maat gemaakt. Onze professionals installeren de overkapping bij u thuis. Alles wordt binnen een dag geïnstalleerd. De montage van de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten en het onzichtbaar wegwerken van de bevestigingen en bedrading.

Uitstekende isolatie

De overkapping kan worden geleverd met complete zijwanden en/of schuifwanden, uitgerust met dubbel glas. U hoeft je dus geen zorgen te maken over de isolatie; die is letterlijk perfect. De kleur, het type dak, alles kan worden afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.