Skip to main content

Financiering

Financiering van duurzame kozijnen

Bij Ecokozijnen.nl begrijpen we dat de investering in duurzame kozijnen een grote beslissing kan zijn. Daarom willen we u helpen door verschillende financieringsmogelijkheden aan te bieden die aansluiten bij uw behoeften.

Eigen financiële middelen

Het gebruik van eigen spaargeld om uw duurzame kozijnen te financieren betekent dat u geen schulden aangaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over rentebetalingen of het terugbetalen van een lening.

Energiebespaarlening

Bij Ecokozijnen.nl zijn we toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen. Een van de manieren waarop we dit doen, is door u te informeren over financieringsopties zoals de Energiebespaarlening.

Lening bij de bank

Een andere optie is het afsluiten van een lening bij uw bank. Dit kan een persoonlijke lening of een verhoging van uw hypotheek zijn. Beide opties hebben hun eigen voor- en nadelen.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een vorm van financiering waarbij u een vast bedrag leent dat u over een bepaalde periode terugbetaalt, inclusief rente. Het is een goede optie als u het geleende bedrag binnen een relatief korte periode kunt terugbetalen.

Hypotheekverhoging

Een hypotheekverhoging kan een aantrekkelijke optie zijn als u al een hypotheek op uw woning heeft. U kunt de waarde van uw woning gebruiken om extra geld te lenen voor uw duurzame kozijnen. Houd er rekening mee dat dit wel invloed kan hebben op uw maandelijkse hypotheekbetalingen.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.