Skip to main content

Plaatsing en montage

Vakkundige plaatsing en montage

Bij Ecokozijnen.nl geloven we in kwaliteit.Daarom zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat uw nieuwe kozijnen perfect passen en vakkundig geïnstalleerd worden. We behandelen uw huis met respect en zorgen ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten.

Voordat we beginnen, bereiden we de plaatsing grondig voor. We meten alles nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat de kozijnen perfect passen. We beschermen uw vloeren en meubels om te voorkomen dat ze tijdens de installatie beschadigd raken.

Tijdens de installatie werken we efficiënt en zorgvuldig. We zorgen ervoor dat de kozijnen stevig en veilig gemonteerd worden. We controleren ook of ze goed functioneren en of er geen problemen zijn.

Na de installatie leggen we u uit hoe u uw nieuwe kozijnen het beste kunt gebruiken en onderhouden. We laten u zien hoe u ze kunt openen, sluiten en vergrendelen. We geven u ook tips voor het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen om hun levensduur te verlengen.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.