Skip to main content

Beglazing

Beglazing

Regel perfecte lichtinval via de buitendeur met het juiste glas

Met de verschillende beglazing mogelijkheden bepaal je de lichtinval die door de deur komt. Het juiste glas in de deur, zorgt voor een fraaie uitstraling en de nodige privacy. De verschillende mogelijkheden zijn toepasbaar op een tuindeur, voordeur, achterdeur en buitendeur.

De helderheid van het glas wordt bepaald door de volgende drie glaslagen:

 1. Helder glas met een dikte van 4 mm dat zorgt voor warmte-isolatie aan de binnenkant van de deur. Hierdoor blijft het binnen lekker warm.
 2. Helder glas met een dikte van 4 mm met aangebrachte vormgevingselementen, zoals bijvoorbeeld roestvrij stalen onderdelen, matteringen etc.
 3. Gelaagd veiligheidsglas van 6 mm aan de buitenkant van de deur, dit is inbraakwerend.

Je kunt ook gaan voor een beperkte doorzichtigheid van je buitendeur, kies dan voor Refloglas als middenplaat. Dit is een soort glas dat ervoor zorgt dat voorwerpen vager worden naarmate ze verder van het glas verwijderd zijn.

Beglazing

Het glas van EcoKozijnen is perfect vanwege:

 • Drie glaslagen voor optimale isolatie
  Dit zorgt voor een warm en veilig gevoel in huis, met de juiste vormgeving.
 • Designglas passend bij jouw huis
  Dankzij handmatige bewerking ontstaat jouw unieke en persoonlijke deur.
 • De juiste doorkijkmogelijkheden
  Kies voor een beperkte doorzichtigheid of juist een heldere doorkijk.
Beglazing

Transparante schoonheid. Ornamentglas

De doorkijkmogelijkheid van bijvoorbeeld een voordeur bepaalt onder andere de privacy van een woning. Zo vind de een het fijn dat de doorzichtigheid van het glas wat minder is en de ander juist wanneer het glas wat helderder is. Doordat de gestructureerde zijde van het glas bij alle voordeuren naar de glastussenruimte wijst, is het onderhoud van de beglazing erg eenvoudig.
Beglazing

Designglas en sierbeglazing

Uniek gevormd glas ontstaat door het handmatig bewerken ervan. Door deze toepassing ontstaat er een unieke en persoonlijke buitendeur in je eigen stijl. Er zijn hierbij vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld in kleur gelakt glas, 3D glas met een driedimensionale werking of ingeslepen facetten en sterren in het glas voor een levendige en decoratieve deur. Andere mogelijkheden zijn glas-in-lood en mattering op het glas door middel van zandstraaltechniek. Stel jouw achterdeur, voordeur of tuindeur met glas zelf samen, voor een persoonlijk entree.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.