Skip to main content

Dakkapel plaatsen of renoveren, het is in één dag geregeld

Wilt u een dakkapel plaatsen of renoveren? Hoe uw dakkapel eruit komt te zien, dat is aan u: U kunt de meest moderne materialen combineren met een eigentijds karakter. In combinatie met een kunststof kozijn zijn vrijwel alle ontwerpen en indelingen mogelijk.

U hoeft niet dagenlang in de rommel te zitten.

 • ‘s Ochtends wordt er een opening gecreëerd in uw dak waar de dakkapel op wordt gehesen.
 • De opening zal ontstaan doordat er een klein gat in het dak wordt gemaakt, waar de rest van de dakpannen door wordt verwijdert.
 • Als de dakkapel geplaatst is, wordt het gat gedicht en netjes afgewerkt.
 • Aan het eind van de dag is de dakkapel klaar en hebt u een geheel water- en tochtdichte dakkapel op uw huis.

De dakkapel wordt binnen 1 dag geplaatst. Zo hoeft u niet dagenlang met rommel in huis te zitten. Als u wilt, verzorgen we ook de binnenafwerking. Rolluiken en screens kunnen we helemaal uit het zicht plaatsen achter het boeiboord. Na het plaatsen van de dakkapel heeft u meteen een grotere en lichtere ruimte die u naar eigen wensen in kunt richten.

Nieuwe dakkapel kunststof dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen? De werkwijze is als volgt:

 • Geen onderhoudskosten
  Kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen, waardoor u schilderkosten bespaart.
 • Minder energiekosten
  Dankzij de hoge isolatiewaarde van kunststof kozijnen, worden uw energiekosten lager.
 • Lage productiekosten
  Onze kozijnen zijn scherp geprijsd dankzij productie in onze eigen fabriek in Rijssen.
dakkapel plaatsen

Dakkapel renovatie of dakkapel vervangen?

Wanneer u overweegt om uw dakkapel te renoveren, zijn er drie belangrijke punten waar u goed over na moet denken. Een dakkapel renoveren is een project waarbij het verstandig is om met een ervaren partner te kijken wat de beste keuzes zijn. Wij helpen u graag om deze punten goed te onderzoeken.

1. De kosten van renovatie vergeleken met vervanging:
De vergelijking tussen renovatie van uw dakkapel en de vervanging door een nieuwe dakkapel is belangrijk, omdat vervanging soms goedkoper kan blijken dan renovatie.

2. De staat van de huidige dakkapel:
Daarnaast is het ook van belang om te inspecteren of de dakkapel nu op z’n minst in redelijke staat verkeert, omdat renovatie anders geen optie is.

3. Wat uw wensen zijn voor de dakkapel:
Of we nu voor renovatie of volledige vervanging gaan, u heeft veel vrijheid in de keuze van materialen en kleuren. Wat past het beste bij uw wensen?

Hoe gaat het renoveren van een dakkapel in z’n werk?

Ecokozijnen pakt de dakkapel renovatie van A tot Z aan. Van het verwijderen van oude kozijnstijlen tot het vervangen van de zijwanden en van het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen tot het afvoeren van alle afgedankte materialen.

Mocht u twijfelen of u voor het renoveren moet kiezen of een volledig nieuwe dakkapel, laat het ons weten. Wij kijken graag mee en brengen voor zowel vervanging als renovatie graag een offerte voor u uit, zodat u kunt vergelijken.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.