Skip to main content

Hordeuren

Hordeuren zijn niet alleen geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook voor verschillende typen achterdeuren en tuindeuren. Het is ideaal om insecten buiten te houden wanneer de deur van uw woning open staat. Bij Ecokozijnen leveren we een plisséhordeur oftewel schuifhor voor optimaal comfort. Deze passen bijvoorbeeld perfect bij onze ALKU® kunststof kozijnen.

Hordeuren plisséhordeur

Onbelemmerde doorgang

Met een plisséhordeur van Ecokozijnen behoud je een onbelemmerde doorgang. De hor neemt, wanneer geopend, minimale ruimte in beslag dankzij de geleidingsstrip van slechts 3mm hoog. Er is geen onderdorpel aanwezig.

Onze hordeuren zijn voorzien van een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren: geplisseerd horrengaas in plaats van strak horrengaas.

Bovendien is deze hor onderhoudsvrij en weerbestendig. In de winter kan je de hor eenvoudig verwijderen.

Horsystemen: Hordeuren

Onbelemmerde doorgang met (plissé) hordeuren

Het doel is om insecten buiten te houden. De horsystemen van Ecokozijnen zorgen voor perfecte insectenwering. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals een inzethor, een ziza hor (inzet plisséhor) of een plissé hor.

De horsystemen kunnen worden aangepast aan je specifieke wensen en aan de stijl van je woning en kozijnen.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
hordeuren en raamhorren