Skip to main content

ISO Veranda

Bij Ecokozijnen zijn we niet alleen specialist in kunststof kozijnen. Het renoveren en uitbreiden van uw woning gaat een stap verder met een ISO veranda. Deze ALKU® aluminium terrasoverkapping is voorzien van de nieuwste isolatietechnieken. Hierdoor is de ruimte volledig geïsoleerd en daardoor uitermate geschikt voor het creëren van een geheel afgesloten serre.

ISO Veranda: Behaaglijk en beschut

De Ecokozijnen Iso veranda is volledig geïsoleerd en daarmee uiterst geschikt voor het realiseren van een volledig afgesloten serre. Deze aluminium terrasoverkapping is uitgerust met de nieuwste isolatietechnieken.

Dit soort dakprofiel is daarom ideaal als u later besluit om uw terrasoverkapping om te vormen tot een volledig geïsoleerde tuinkamer.

Het hele jaar door genieten in de open lucht

Dankzij de uitstekende isolatie kunt u het hele jaar door genieten van extra ruimte midden in uw tuin, ongeacht het weer.

Het aluminium dat gebruikt wordt voor de terrasoverkapping is lichtgewicht en recyclebaar, wat het milieuvriendelijk maakt. Door de vele extra opties, zoals verlichting, horren en ventilatie, kunt u maximaal genieten van uw ISO veranda of terrasoverkapping.

Een aluminium terrasoverkapping vergroot uw leefruimte en laat veel licht binnen. Het voelt als een verlengstuk van uw huis, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

Ecokozijnen gebruikt kunststof voor producten als kozijnen en deuren. Maar voor terrasoverkappingen kiezen we voor aluminium. Waarom? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk. Dat biedt veel voordelen bij het bouwen van terrasoverkappingen. Met aluminium is het mogelijk om grote overspanningen te maken met slanke profielen, en er zijn maar weinig palen nodig.

In tegenstelling tot houten overkappingen die veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, zorgt aluminium voor maximale lichtinval en leefruimte. Omdat aluminium recyclebaar is, is het ook beter voor het milieu. Het is praktisch, duurzaam en mooi om te zien. De uitstraling is net zo belangrijk als de constructie.

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

Ecokozijnen begrijpt dat elke woning een specifieke overkapping nodig heeft. Onze aluminium terrasoverkappingen en ISO veranda’s kunnen daarom volledig afgestemd worden op uw wensen.

U kiest zelf de stijl en de kleur, zodat u een mooi geheel creëert. Met het type dak bepaalt u de lichtinval en u kunt eventueel zonwering toevoegen.

Creëer uw eigen ruimte, helemaal op maat.

Extra ruimte dankzij grote overspanning

Het uiterlijk van een aluminium terrasoverkapping of veranda speelt een grote rol. Daarom heeft Ecokozijnen de dikte van het aluminium en het ontwerp ervan geoptimaliseerd. De overkappingen zijn ontzettend sterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Dit zorgt voor meer frisse lucht en ruimte om u heen.

Flexibele afmetingen voor je overkapping

Als u kiest voor een terrasoverkapping wilt u dat deze aansluit op de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden kan de overkapping eenvoudig aangepast worden aan elke hoogte.

Optimale isolatie

De overkapping kan worden geleverd met complete zijwanden en/of schuifwanden. Hiervoor gebruiken we dubbel glas. U hoeft u dus geen zorgen te maken over de isolatie. Dat is – letterlijk – goed geregeld. De kleur en het type dak kunnen worden afgestemd op uw wensen en de stijl van uw huis.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.