Skip to main content

Kleur kozijnen

Kunststof raamkozijn - Ecokozijnen
Ecokozijnen

Kleur kozijnen

Bij Ecokozijnen kun je jouw kunststof kozijnen qua kleur volledig aanpassen aan de stijl van je woning. Ecokozijnen biedt vele kleur mogelijkheden die toepasbaar zijn op de kunststof kozijnen. Dit wordt uiteindelijk door middel van verschillende technieken gerealiseerd. Door middel van een acrylcolor methode kunnen kozijnen in meerdere kleuren geleverd worden. Acrylcolor is een co-extrusie proces waarbij het PVC-basisprofiel samensmelt met de krasvaste kleurlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het kozijn en je woning niet opwarmen doordat het lichtdoorlatend is. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren in een houtnerfstructuur, zodat je kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.

Kunststof raamkozijn roedes - Ecokozijnen
Ecokozijnen

Kozijnen met decorfolie. Natuurlijke aanblik met de voordelen van kunststof kozijnen

Een andere techniek die Ecokozijnen gebruikt om kleuren te realiseren is het gebruik van decorfolies. Dit is een techniek waarbij er een soort filmlaag over het kunststof heen wordt gelegd. Door deze techniek zijn bijna alle kleuren mogelijk. Deze filmlaag zorgt ervoor dat je kunststof kozijnen krasbestendig zijn en ongevoelig voor verkleuring. Zo behouden de kozijnen hun waarde en uitstraling en schilderen is overbodig. Er kan snel worden gewisseld met de decorfolies en profielsoorten in de productie. Dit zorgt voor een bijna onbegrensd aantal combinatiemogelijkheden.

Kunststof kozijnen - Ecokozijnen
Ecokozijnen

Welke kleur kozijnen zie je voor je?

Ecokozijnen levert kunststof kozijnen in twee standaard kleuren, namelijk wit (+/- RAL 9010) en crème (+/- RAL 9001). Deze worden uitgebreid door de acrylcolor-methode waarmee 12 andere kleuren gerealiseerd kunnen worden. Door het gebruik van decorfolies kunnen kozijnen in bijna alle kleuren geleverd worden. Je kozijnen spelen een grote rol als het gaat om de sfeer in en om je huis. Het is belangrijk om de juiste kleur te vinden zodat je de perfecte uitstraling krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld met houtnerfstructuur een klassieke look creëren. En met matte kleuren ontstaat er juist een moderne uitstraling. Benieuwd welke kleur het beste bij jouw huis past? Vraag inspirerende brochures aan om wat voorbeelden te ontvangen.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.