Skip to main content

Kleur Kunststof Kozijnen

Kunststof raamkozijn - Ecokozijnen

Kleur Kunststof Kozijnen

Bij Ecokozijnen kunt u uw kunststof kozijnen qua kleur volledig aanpassen aan de stijl van uw woning.

Ecokozijnen biedt vele kleur mogelijkheden die toepasbaar zijn op de kunststof kozijnen. Dit realiseren wij uiteindelijk door middel van verschillende technieken. Wij kunnen bijvoorbeeld kozijnen in meerdere kleuren leveren door de acrylcolor methode. Acrylcolor is een co-extrusie proces waarbij het PVC-basisprofiel samensmelt met de krasvaste kleurlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het kozijn en uw woning niet opwarmen doordat het lichtdoorlatend is.

Ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren in een houtnerfstructuur, zodat uw kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.

Kunststof raamkozijn roedes - Ecokozijnen

Kozijnen met decorfolie. Natuurlijke aanblik met de voordelen van kunststof kozijnen

Een andere techniek die Ecokozijnen gebruikt om kleuren te realiseren is het gebruik van decorfolies. Dit is een techniek waarbij er een soort filmlaag over het kunststof heen wordt gelegd. Door deze techniek zijn bijna alle kleuren mogelijk. Deze filmlaag zorgt ervoor dat uw kunststof kozijnen krasbestendig zijn en ongevoelig voor verkleuring. Zo behouden de kozijnen hun waarde en uitstraling en schilderen is overbodig. Er kan snel worden gewisseld met de decorfolies en profielsoorten in de productie. Dit zorgt voor een bijna onbegrensd aantal combinatiemogelijkheden.

Kunststof kozijnen - Ecokozijnen

Welke kleur kozijnen zijn er?

Ecokozijnen levert kunststof kozijnen in twee standaard kleuren, namelijk wit (+/- RAL 9010) en crème (+/- RAL 9001). Maar deze zijn uitgebreid door de acrylcolor-methode waardoor wij 12 andere kleuren kunnen realiseren. Door het gebruik van decorfolies kunnen wij kozijnen in bijna alle kleuren leveren.

Uw kozijnen spelen een grote rol als het gaat om de sfeer in en om uw huis. Het is belangrijk om de juiste kleur te vinden zodat u de perfecte uitstraling krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld met houtnerfstructuur een klassieke look creëren. En met matte kleuren ontstaat er juist een moderne uitstraling.

Benieuwd welke kleur het beste bij uw huis past? Neem contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.