Skip to main content

Eigen kunststof buitendeur samenstellen

Bij Ecokozijnen kunt u een kunststof buitendeur samenstellen naar eigen ontwerp afgestemd op uw woning. Hiermee kunt u een persoonlijke en unieke draai geven aan uw entree. Kies voor de omlijsting van uw deur uit een sierpaneel of vlakpaneel. Let bij het samenstellen van uw ideale deur ook op de deurgrepen, het glastype, de gewenste kleur en scharnieren.

Ontwerp uw eigen kunststof buitendeur

Een voor- of achterdeur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een huis. Met het deurbeslag van Ecokozijnen kunt u dan ook zelf bepalen hoe uw voor- en achterdeur eruit komt te zien. Van een klassieke uitstraling tot strak en modern, in een sprankelende kleur, met of zonder ramen.

Kunststof Buitendeur Samenstellen

Prijzen berekend op persoonlijke samenstelling

Bij het kopen van een buitendeur zijn er verschillende factoren die de kosten beïvloeden. Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met het formaat, de kleur, het glassoort, deurbeslag en eventuele opties voor de buitendeur. Buitendeur prijzen liggen tussen de €985 en €5000 (incl. btw en excl. montage).

Ook zit er verschil in de accessoires die Ecokozijnen biedt. Prijzen voor helder glas bij een standaard formaat deur liggen rond de €200 tot €300. Dit zal voor Refloglas ongeveer hetzelfde zijn. Bij speciale mattering zullen er kosten bijkomen. Verder is de prijs voor een hardstenen onderdorpel ongeveer €95. Andere opties en mogelijkheden zouden de prijs mede kunnen beïnvloeden. 

Kunststof Buitendeur Samenstellen

Ruime lichtinval met heldere kleuren

Wilt u veel lichtinval in uw huis? De kunststof buitendeuren van Ecokozijnen kunnen geleverd worden met verschillende glassoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld een ruime lichtinval creëren met heldere kleuren. Met behoud van privacy. Alle modellen van de glasserie beschikken over royale glasoppervlakken die veel licht doorlaten. Zo kunt u het zonnetje in huis halen!

Kunststof Buitendeur Samenstellen

Welke kleur buitendeur?

De kleur van een kunststof buitendeur draagt ook zeker bij aan de uitstraling van een woning. Ecokozijnen biedt daarom een ruime keuze in kleuren aan. Wit (+/- RAL 9010) en crème (+/- RAL 9001) zijn de standaardkleuren die aangeboden worden.

Daarnaast wordt er gewerkt met acrylcolor en kan er veel bereikt worden met een speciale filmlaag die over de basis heen wordt aangebracht. Door al deze verschillende technieken zijn bijna alle kleuren te realiseren.

Scharnieren kunststof buitendeuren

De nieuwe generatie verdekt liggende scharnieren

Uiteraard wilt u niet dat uw deur gaat afhangen en wilt u optimaal kunnen genieten van openslaande deuren. Dankzij de doordachte constructie van de exclusieve ‘Celare’ scharnieren van Ecokozijnen kan dat.

De scharnieren zijn ook nog eens eenvoudig te monteren. Daarnaast zorgen ze voor een klassieke uitstraling van de deur. Onderhoudsvriendelijk en een maximum draagkracht van 160 kilo zijn enkele eigenschappen van het ‘Celare’ scharnier. Te verkrijgen in 4 verschillende kleuren: aluminium, wit, crème of rvs.

deur vleugelafdekkend

Het vleugelafdekkende deurblad

In de regel wordt het deurblad in de vleugel van uw nieuwe voordeur gezet. Hierdoor ziet u aan de buiten- en de binnenzijde van de deur een rand lopen tussen het deurblad en de vleugel.

Vleugelafdekkende deurbladen daarentegen dekken de deurvleugel helemaal af. Zo ontstaat een volledig glad en harmonieus deuroppervlak zonder zichtbare afdichtranden.

Het design is gemaakt uit één stuk oppervlak. Daarmee komt de optisch rustige uitstraling tot zijn recht. Het aan de binnenzijde vleugelafdekkende deurblad plaatst bovendien volmaakte accenten in het interieur.

Optimale warmte-isolatie in twee varianten: aan de buitenzijde of weerzijden vleugelafdekkend deurblad (Harmony Line).

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.