Skip to main content

Stel zelf jouw dakkapel samen

De keuze van de boeidelen bepaalt de uitstraling van jouw dakkapel. De boeidelen aan beide zijkanten en voorzijde vormen de visuele overgang naar de bovenzijde van je dakkapel. Hierdoor krijgt jouw dakkapel een klassieke, moderne of traditionele uitstraling.
Kunststof dakkapel

Verschillende stijlen boeidelen

Overstek zorgt ervoor dat het glas en de buitenafwerking van jouw dakkapel minder snel vuil worden. Invloed van neerslag wordt namelijk beperkt dankzij de bovenrand die verder uitsteekt dan de verticale vlakken van de raampartijen en de zijkanten. Overstek is niet alleen functioneel, het zorgt ook voor een leuke uitstraling.
Kunststof dakkapel

Premium-Class dakkapel

Hoe jouw Premium-Class dakkapel eruit komt te zien, dat is aan jou. Je kunt de meest moderne materialen combineren met een eigentijds karakter. In combinatie met een kunststof kozijn zijn vrijwel alle ontwerpen en indelingen mogelijk.

Wij komen langs met hijskraan en zorgen ervoor dat je in één dag meer ruimte en licht in huis haalt. Je hoeft dus niet dagenlang in de rommel te zitten. Als je wil, verzorgen we ook de binnenafwerking. Rolluiken en screens kunnen we bovendien helemaal uit het zicht plaatsen, achter het boeiboord.

Kunststof dakkapel

Royal-Class dakkapel

Met een dakkapel van het type Royal-Class kun je jouw persoonlijke wensen helemaal vormgeven. Van klassiek tot modern. Samen met een kunststof kozijn op maat zijn alle ontwerpen en indelingen mogelijk. Zo past een Royal-Class dakkapel altijd bij jouw smaak en type woning.

Ook hierbij kan de binnenafwerking verzorgt worden. Rolluiken en screens kunnen we helemaal uit het zicht plaatsen, achter het boeiboord.

Kunststof dakkapel

Mogelijkheid bijzondere vormen

Een dakkapel van Ecokozijnen kan in vele opzichten worden aangepast aan jouw wensen. De vorm, uitvoering en details zijn allemaal op maat te maken. Zonder moeite kunnen zaken als kleur, afwerking, afmetingen en opties worden aangepast. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Geen lekkages dankzij hoogwaardige dakbedekking

Uiteraard wil je geen lekkages in je dak. Wij maken gebruik van polyester dakbedekking. Hierdoor zijn lekkages uitgesloten.

Maak je dakkapel compleet

Maak je dakkapel extra comfortabel met ventilatieroosters, vliegenhorren, rolluiken en zonwering. Laat je hierover adviseren, omdat dergelijke opties van invloed zijn op de isolatiewaarde van je dakkapel.
Rolluik
Zonwering
Verholen goot

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.