Prefab dakkapel

In onze fabriek wordt een prefab dakkapel geheel volgens jouw wensen geproduceerd. Na het nauwkeurig opmeten van de relevante maten door onze adviseurs wordt de prefab dakkapel op maat gemaakt in de fabriek. De dakkapel wordt vooraf voorbereid in onze fabriek, zodat het vervolgens binnen één dag op je huis geplaatst kan worden.

De prefab dakkapel wordt door een hijskraan op je huis geplaatst. De montageploeg heeft hiervoor al een gat in het dakvlak gemaakt. Dit gat is maar enkele uren open. De meeste werkzaamheden worden vanuit de binnenzijde uitgevoerd. Zo blijft de veiligheid van iedereen gewaarborgd.

Dankzij de moderne materialen met de bijpassende afwerkingen krijgt de prefab dakkapel zijn eigen vorm. Op deze manier kun je de stijl van je woning doortrekken in het hele huis. Zo past de kunststof gevelbekleding mooi in 1 lijn met de woning. Ook zijn de boeidelen van de dakkapel uitvoerbaar in strakke vormen en sluiten de kleuren van de kozijnen aan op de rest van het huis.

Een prefab dakkapel isoleert optimaal

Vergeleken met traditionele dakkapellen, hebben de dakkapellen van Ecokozijnen een betere isolatiewaarde. De speciaal ontwikkelde sandwichconstructie en de doorlopende isolatie creëren een optimale isolatie. Een RC-waarde vanaf 3.0m2 K/W zorgt voor een energiebesparende isolatiewaarde. De isolatiewaarde ligt bovendien ruim boven de normen van het bouwbesluit. Zo heb je geen last meer van kou die door de ruimte trekt.

Waarom een prefab dakkapel?

 • Snel te plaatsen
  Een moderne dakkapel wordt binnen 1 werkdag geplaatst.
 • Lange levensduur
  De levensduur van een moderne dakkapel is zo’ n 50 jaar.
 • Perfect uitzicht
  Dankzij een hoek van 90 graden kun je lekker naar buiten kijken.

Fabricageproces

Onder volledig gecontroleerde omstandigheden met een stabiele temperatuur en luchtvochtigheid en zorgvuldigde stofafzuiging vindt het fabricageproces plaats. Hierdoor kunnen wij een constante hoge kwaliteit garanderen. Dit kost slechts een paar dagen tijd.

De meeste tijd zit in het maatwerk van de prefab dakkapel en het uitharden van het compositiemateriaal en de aansluitend aangebrache compositielagen. Dankzij dit zorgvuldige proces heb je uiteindelijk een prefab dakkapel van de best mogelijke kwaliteit.

Onderhoudsvrij

De moderne prefab dakkapellen van Ecokozijnen zijn geheel onderhoudsvrij. Dit komt door de samenstelling van thermohardende, glasvezel versterkte kunststoffen. Hierdoor is de draagkracht zeer hoog en bestand tegen alle weersomstandigheden. Dakbedekking is niet meer nodig en je hoeft je dakkapel nooit te schilderen. Zo kun je langer genieten van extra licht en ruimte van de dakkapel.

Vraag online een offerte aan

 • Een eenvoudig offerteformulier
 • Binnen 5 minuten ingevuld
 • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat