Celare Het nieuwe verdekt liggende scharnier

Slank in vormgeving, technisch hoogwaardig

Efficiente constructie

Een ‘Celare’ scharnier heeft een draagkracht van maar liefst 160 kilo. Het heeft een dubbele laag en is eenvoudig en traploos te verstellen. Er verandert dus, bij een ingehangen deur, niks aan het zichtbare deel van het scharnier. Afhangen is niet mogelijk doordat de draagpenbevestiging op een speciale manier is geconstrueerd. Celare is SKG** getest, het bewijs voor een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product.

Uitzonderlijk design

Mensen stellen steeds hogere eisen aan het afwerkingsniveau van een woning. Zowel voor interieur als exterieur speelt het optische aspect hierin een belangrijke rol. Het ‘Celare’ scharnier geeft een subtiele elegantie en functionele meerwaarde aan uw kunststof deuren en vult deze behoefte in. ‘Celare’ combineert hoge belastbaarheid met een uitzonderlijk design.

Innovatie van EcoKozijnen.nl

Wij streven naar de perfecte samenhang tussen functie en vorm. Zo wordt er steeds weer nagedacht over verdere verbetering van producten. Kan het nog veiliger, comfortabeler en aantrekkelijker? De beste oplossingen worden gecreëerd samen met onze partners. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de ‘Celare’ scharnier een perfecte investering is voor de toekomst.

Eenvoudige installatie

Het ‘Celare’ scharnier is makkelijk te monteren door de goed doordachte constructie. Het is driedimensionaal verstelbaar, heeft een openingsgraad tot 180 graden en is zowel links-als rechtsdraaiend toepasbaar. Dit zorgt voor een optimaal gemak van openslaande deuren. Door het goed afstellen van het scharnier zal de deur niet gaan afhangen en het onderhoud eraan beperkt blijven. ‘Celare’ is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, rvs, aluminium of crème.

Vraag online een offerte aan

  • Een eenvoudig offerteformulier
  • Binnen 5 minuten ingevuld
  • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat