De levensduur van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Dit maakt ze een perfecte investering. Voor nu en voor de toekomst.

Genieten zonder onderhoud

Niet voor niets staat kunststof in de belangstelling van vooruitstrevende ontwerpers en architecten. Ook wij zijn na al die jaren nog vol passie over een product dat vederlicht oogt en tevens oersterk is. Want één ding staat buiten kijf. Je hoeft je nooit zorgen te maken over de levensduur van de kunststof kozijnen.

Geen gedoe met beits of verf. Geen afspraken maken met een schildersbedrijf. Geen onderhoudskosten. Zo simpel is het. Je kunt genieten van je kunststof kozijn, deur, schuifpui en gevelbekleding. Een leven lang.

Een duurzaam product

‘Groen’ is misschien niet het eerste wat in je opkomt bij kunststof kozijnen. Toch is kunststof een duurzaam materiaal voor kozijnen. Zo hebben onze kozijnen geen schilderbeurt nodig. Dit alleen scheelt al een hoop chemicaliën en ritjes van schilders- en onderhoudsbedrijven.

Daarnaast worden er geen bomen gekapt en is vervanging niet snel noodzakelijk. Een kunststof kozijn gaat namelijk generaties mee. Uiteindelijk, na een lang en duurzaam leven, sorteren we de materialen voor recycling. Gemak, duurzaamheid en een lange levensduur gaan hand in hand bij Ecokozijnen.

Lager energieverbruik

De aanschaf van een kunststof kozijn is een investering voor de toekomst. Onderhoud is namelijk niet nodig, dankzij de lange levensduur van kunststof kozijnen. Ook bespaar je energie in huis en wordt CO2-uitstoot gereduceerd. Onze kozijnen worden standaard met hoogrendement glas geleverd. Dubbel glas of zelfs drie lagen.

Dankzij perfecte afdichting, toegevoegde tochtborstels en geïntegreerde windkering zorgen onze producten voor prima isolatie. Aangenaam duurzaam.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze productiewijze voldoet uiteraard aan de strenge (milieu-)eisen van de overheid. Maar we geven graag meer handen en voeten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn de niet-zichtbare delen in onze vleugels gemaakt van recyclebaar pvc om ons milieu zoveel mogelijk te ontlasten van kunststoffen. Alle gedemonteerde kozijnen en reststukken kunststof worden ontdaan van staal en glas en vervolgens aangeboden bij een kunststof reclyclingsprogramma.

Vraag online een offerte aan

  • Een eenvoudig offerteformulier
  • Binnen 5 minuten ingevuld
  • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat