Skip to main content

Magro Kozijnprofiel

Ontdek het magro kozijnprofiel, stijlvolle kunststof kozijnen voor elke woning. Dit soort kozijnprofiel biedt een perfecte combinatie van elegantie, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het is ontworpen om een slanke en moderne uitstraling aan uw woning te geven, terwijl het tegelijkertijd uitstekende isolatie en onderhoudsgemak biedt. 

magro kozijnprofiel kunststof kozijnen

Magro kozijnprofiel: Slank en rank

Ontdek het sierlijke kleinere zusje van Plano. Het Magro kozijnprofiel is elegant en slank, perfect passend bij de moderne architectuur en zorgt voor een optimale lichtinval.

Bent u op zoek naar een slank, subtiel en bovenal stijlvol kozijnprofiel? Magro biedt het allemaal. Dankzij de slanke uitstraling van het stompe kozijnprofiel, zorgt Magro voor meer natuurlijk licht in uw woning, wat bijdraagt aan een aangename woonomgeving.

Jouw kozijn, volledig naar smaak

Of je woning nu gloednieuw is of een eeuw oud, bij Ecokozijnen kiest u de kleur en afwerking die bij u en uw woning past. Met ons uitgebreide assortiment vind u ongetwijfeld de kleur en stijl die u zoekt. De basis van een kunststof kozijn van Ecokozijnen garandeert een duurzame kwaliteit die generaties lang meegaat.

Kunststof kozijnen in RAL-kleuren

De basiskleur van onze kunststof kozijnen is altijd wit glad (gelijkend RAL 9016) of crème glad (gelijkend RAL 9001). Beide zijn perfecte keuzes voor als u het liever basic houdt of graag andere aspecten van uw woning wilt accentueren, zoals bijvoorbeeld uw gevel of voordeur.

Wilt u een kleurrijk kozijn? Dan leggen we over de basiskleur een decorfolie in de kleur en structuur die u wilt. Deze afwerking is kleurvast en krasbestendig en blijft ontzettend lang mooi. Deze renolit folie, ook wel decorfolie genoemd, is verkrijgbaar in RealWood®, houtnerf, houtpatroon, glad, mat en metallic.

magro kozijnprofiel houtnerf

Wat is een houtnerfstructuur?

Kunststof is van nature een glad materiaal. Door het aanbrengen van een krasvaste folie krijgt het kozijn de look & feel van hout. Deze laag is lichtdoorlatend en zorgt er daardoor voor dat het kozijn en uw woning niet opwarmen. Ook kunt u kiezen uit verschillende decorfolies in een houtnerfstructuur, zodat uw kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden zijn.

Technische gegevens
Kozijnbreedte
84 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
82,5 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,2 W/m².K
Aantal kamers
6
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
52 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.