Skip to main content

Plano Kozijnprofiel

Het plano kozijnprofiel is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en moderne kunststof kozijnen. Dit profiel onderscheidt zich door zijn strakke en minimalistische ontwerp, wat bijdraagt aan een eigentijdse uitstraling van uw woning. Maar er is meer dan alleen esthetiek. Onze kunststof kozijnen met plano profiel zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen die zorgen voor uitstekende isolatie en minimale onderhoudsvereisten.

plano kozijnprofiel

Eenvoud en elegantie

Plano blijft een klassieke keuze onder de kunststof raamkozijn profielen. Het heeft zijn kenmerkende strakke vorm behouden sinds zijn debuut, maar is nu uitgerust met de nieuwste technologieën. Het is de ultieme klassieke keuze voor kunststof raamprofielen.

Ben je gecharmeerd van eenvoudige, strakke ontwerpen?

Dan is het Plano-raamprofiel al lang een betrouwbare optie. Dit profiel heeft een bekende inbouwdiepte van 74 mm, wat Plano de ultieme klassieker maakt onder de kunststof raamprofielen. We hebben de meest geavanceerde technologieën toegepast op dit raamprofiel, wat het zijn energiebesparende kenmerken geeft, zoals een 5-kamersysteem.
raamkozijn kunststof plano kozijnprofiel

Jouw raamkozijn, geheel naar jouw voorkeur

Ongeacht of uw woning gloednieuw of een eeuw oud is, bij Ecokozijnen kiest u de kleur en afwerking die bij u en uw huis passen. We hebben een ongelooflijk uitgebreid assortiment, dus de kleur en stijl die u zoekt zijn zeker beschikbaar. Dankzij de sterke basis van een onze kunststof kozijn kunt u er generaties lang van genieten.

Levensduur kunststof kozijnen

Afwerking Plano Kozijnprofiel

Voor diegenen die graag wat meer kleur toevoegen, is er een ruime keuze aan kleuren en afwerkingen. Denk aan een gladde, matte of metallic afwerking. Of aan houtnerf, houtpatroon, RealWood® of aluminium-look. We hebben alle populaire kleuren en structuren samengebracht in onze selectie. Zit uw voorkeur er toch niet bij? Onze adviseurs kunnen zeker een oplossing vinden.

Technische gegevens
Kozijnbreedte
86 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
82,5 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,2 W/m².K
Aantal kamers
5 in kader, 6 in raamvleugel
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
52 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
adviesgesprek