Skip to main content

Prefab dakkapel

Kunststof dakkapel

Prefab dakkapel

In onze fabriek wordt een prefab dakkapel geheel volgens jouw wensen geproduceerd. Na het nauwkeurig opmeten van de relevante maten door onze adviseurs wordt de prefab dakkapel op maat gemaakt in de fabriek. De dakkapel wordt vooraf voorbereid in onze fabriek, zodat het vervolgens binnen één dag op je huis geplaatst kan worden.

De prefab dakkapel wordt door een hijskraan op je huis geplaatst. De montageploeg heeft hiervoor al een gat in het dakvlak gemaakt. Dit gat is maar enkele uren open. De meeste werkzaamheden worden vanuit de binnenzijde uitgevoerd. Zo blijft de veiligheid van iedereen gewaarborgd.

Dankzij de moderne materialen met de bijpassende afwerkingen krijgt de prefab dakkapel zijn eigen vorm. Op deze manier kun je de stijl van je woning doortrekken in het hele huis. Zo past de kunststof gevelbekleding mooi in 1 lijn met de woning. Ook zijn de boeidelen van de dakkapel uitvoerbaar in strakke vormen en sluiten de kleuren van de kozijnen aan op de rest van het huis.

Kunststof dakkapel

Een prefab dakkapel isoleert optimaal

Vergeleken met traditionele dakkapellen, hebben de dakkapellen van Ecokozijnen een betere isolatiewaarde. De speciaal ontwikkelde sandwichconstructie en de doorlopende isolatie creëren een optimale isolatie. Een RC-waarde vanaf 3.0m2 K/W zorgt voor een energiebesparende isolatiewaarde. De isolatiewaarde ligt bovendien ruim boven de normen van het bouwbesluit. Zo heb je geen last meer van kou die door de ruimte trekt.
Kunststof dakkapel

Waarom een prefab dakkapel?

  • Snel te plaatsen
    Een moderne dakkapel wordt binnen 1 werkdag geplaatst.
  • Lange levensduur
    De levensduur van een moderne dakkapel is zo’ n 50 jaar.
  • Perfect uitzicht
    Dankzij een hoek van 90 graden kun je lekker naar buiten kijken.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.