Skip to main content

Quadra ISO+

Kunststof kozijn

De meester in isolatie

Ervaar de kracht van Quadra verrijkt met ISO+. Quadra belichaamt klassieke elegantie, te danken aan de hoekverbindingen die loodrecht op elkaar staan. Het is de perfecte imitatie van houten kozijnen, maar dan versterkt met de unieke isolerende eigenschappen van het ISO+ kozijn.
Kunststof kozijn

Prachtig van binnen en van buiten

Van buitenaf lijkt Quadra ISO+ precies op het standaard Quadra-kozijn. Maar binnenin onthult zich een ware revolutie: één profielkamer is gevuld met super-isolerend schuim. En om de isolatie te maximaliseren, voegen we nog meer schuim toe op plekken die tocht kunnen verminderen.

Quadra ISO+, volgepakt met isolatie en in combinatie met triple (HR+++) glas, vormt het meest duurzame kozijn van Ecokozijnen. Het resultaat? Een warm huis in de winter en een koel interieur in de zomer.
Kunststof kozijn

Geïsoleerde kozijnen, volledig naar wens

Net zoals met onze traditionele Quadra, kan je Quadra ISO+ volledig naar eigen smaak samenstellen. Jij kiest de kleur en structuur van de kozijnen, en bepaalt zo de sfeer in je huis. Met houtpatroon, houtnerfstructuur en RealWood® creëer je een klassieke uitstraling, terwijl acrylcolor een moderne look teweegbrengt.
Technische gegevens
Kozijnbreedte
86 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
120 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,1 W/m².K
Aantal kamers
5 in kader, 6 in raamvleugel
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
50 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.