Skip to main content

Raamhorren

Ze bieden de perfecte oplossing door effectieve bescherming tegen muggen, vliegen en andere insecten te bieden: Raamhorren. Tegelijkertijd behouden ze de luchtstroom in uw huis. Raamhorren zijn gemakkelijk te installeren, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende stijlen die passen bij uw ramen en interieur. Ontdek hoe dit horsysteem uw huis comfortabel en insectenvrij kunnen houden door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Horsystemen: Raamhorren

Montage van Raamhorren

Een insectenhor is de ideale oplossing om uw woning vrij te houden van ongewenste insecten, vooral tijdens de warme maanden. Speciaal ontworpen voor draai-kiepramen van zowel kunststof als hout, biedt de insectenhor optimale bescherming en gebruiksgemak. Met vijf verschillende profielen beschikbaar, kan een op maat gemaakte insectenhor perfect worden aangepast aan bijna elk naar binnendraaiend raam, ongeacht de afmetingen of specificaties.

Een van de grootste voordelen van onze raamhorren is dat er bij de montage niet geboord of geschroefd hoeft te worden. Dit zorgt ervoor dat uw ramen en kozijnen onbeschadigd blijven. U kunt de hor eenvoudig plaatsen, zonder gedoe of speciale gereedschappen. Hierdoor blijft uw raam volledig functioneel en kunt u het in elke gewenste stand gebruiken, zelfs met de hor erin.

Advies en ondersteuning kunststof kozijnen

Makkelijke inzethor voor naar binnendraaiende ramen

Insecten wilt u graag buiten houden. De horsystemen van Ecokozijnen zorgen voor de perfecte insectenwering. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Denk hierbij aan een inzethor, een ziza hor (inzet plisséhor) of een plissé hor.

De raamhorren kunnen aangepast worden aan uw specifieke wensen, en aan de stijl van uw woning en kozijnen. Hoewel de hor het hele jaar door in het raam kan blijven zitten, raden wij aan om hem tijdens de wintermaanden te verwijderen. 

Bent u klaar om uw woning insectenvrij te houden en te genieten van frisse lucht zonder hinder?

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
adviesgesprek