Skip to main content

Renovatie dakkapel

Kunststof dakkapel

Een verjongingskuur voor je dakkapel

Niet elke dakkapel heeft vervanging nodig. Mettertijd kunnen bestaande dakkapellen aan de buitenkant verouderd of beschadigd lijken, terwijl de basisstructuur nog in goede staat is. In dergelijke gevallen kan het renoveren van de bestaande dakkapel de juiste keuze zijn. Hiermee actualiseer je de dakkapel naar jouw persoonlijke smaak en zorg je ervoor dat deze weer vele jaren meegaat.
Kunststof dakkapel

Renoveren of vervangen van de dakkapel?

Bij de overweging om je dakkapel te renoveren, zijn er drie essentiële aspecten waar je zorgvuldig over moet nadenken. Wij staan klaar om je te helpen bij deze beoordeling.

  1. Kostenvergelijking tussen renovatie en vervanging
    Het is belangrijk om de kosten van de renovatie van je dakkapel te vergelijken met die van een volledige vervanging. Soms kan het verrassend genoeg goedkoper zijn om te kiezen voor een nieuwe dakkapel.

  2. De huidige staat van de dakkapel
    Ook moet je beoordelen of je dakkapel op dit moment tenminste in een redelijke staat verkeert, omdat renovatie anders niet haalbaar is.

  3. Jouw voorkeuren voor de dakkapel
    Of je nu kiest voor renovatie of volledige vervanging, je hebt veel keuzevrijheid als het gaat om materialen en kleuren. Wat sluit het beste aan bij jouw wensen?

Kunststof dakkapel

Het renovatieproces van een dakkapel

Bij EcoKozijnen nemen we het renovatieproces van de dakkapel van begin tot eind op ons. Van het verwijderen van oude kozijnstijlen tot het vervangen van de zijwanden, het installeren van nieuwe kunststof kozijnen en het afvoeren van alle afgedankte materialen. Mocht je twijfelen tussen renovatie of een volledige nieuwe dakkapel, neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee en geven zowel voor vervanging als voor renovatie een vrijblijvende offerte, zodat je kunt vergelijken.
Kunststof dakkapel

Aanpassen aan de stijl van je woning

Bij de renovatie van een dakkapel kan je de stijl volledig naar wens aanpassen. Het vervangen van kozijnen, gevelbekleding en boeiboorden maakt het mogelijk om je dakkapel in de originele staat te herstellen, of om voor een volledig nieuwe look te kiezen. Je kunt het volledig afstemmen op jouw voorkeuren.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.