Skip to main content

Celare het nieuwe verdekt liggende scharnier

Aluminium veranda

Efficiente constructie

Een ‘Celare’ scharnier heeft een draagkracht van maar liefst 160 kilo. Het heeft een dubbele laag en is eenvoudig en traploos te verstellen. Er verandert dus, bij een ingehangen deur, niks aan het zichtbare deel van het scharnier. Afhangen is niet mogelijk doordat de draagpenbevestiging op een speciale manier is geconstrueerd. Celare is SKG** getest, het bewijs voor een betrouwbaar, kwalitatief goed en veilig product.

Aluminium veranda

Uitzonderlijk design

Mensen stellen steeds hogere eisen aan het afwerkingsniveau van een woning. Zowel voor interieur als exterieur speelt het optische aspect hierin een belangrijke rol. Het ‘Celare’ scharnier geeft een subtiele elegantie en functionele meerwaarde aan uw kunststof deuren en vult deze behoefte in. ‘Celare’ combineert hoge belastbaarheid met een uitzonderlijk design.

Aluminium veranda

Innovatie van EcoKozijnen.nl

Wij streven naar de perfecte samenhang tussen functie en vorm. Zo wordt er steeds weer nagedacht over verdere verbetering van producten. Kan het nog veiliger, comfortabeler en aantrekkelijker? De beste oplossingen worden gecreëerd samen met onze partners. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de ‘Celare’ scharnier een perfecte investering is voor de toekomst.

Aluminium veranda

Eenvoudige installatie

Het ‘Celare’ scharnier is makkelijk te monteren door de goed doordachte constructie. Het is driedimensionaal verstelbaar, heeft een openingsgraad tot 180 graden en is zowel links-als rechtsdraaiend toepasbaar. Dit zorgt voor een optimaal gemak van openslaande deuren. Door het goed afstellen van het scharnier zal de deur niet gaan afhangen en het onderhoud eraan beperkt blijven. ‘Celare’ is standaard verkrijgbaar in de kleuren wit, rvs, aluminium of crème.

Extra ruimte dankzij grote overspanning

Het uiterlijk van een aluminium terrasoverkapping of veranda speelt een grote rol. Daarom heeft ALKU de dikte van het aluminium en het ontwerp ervan geoptimaliseerd. De overkappingen zijn ontzettend sterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn. Dit zorgt voor meer frisse lucht en ruimte om je heen.

Flexibele afmetingen voor je overkapping

Als je kiest voor een terrasoverkapping wil je dat deze aansluit op de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden kan de overkapping eenvoudig aangepast worden aan elke hoogte.

Optimale isolatie

De overkapping kan worden geleverd met complete zijwanden en/of schuifwanden. Hiervoor gebruiken we dubbel glas. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de isolatie. Dat is – letterlijk – goed geregeld. De kleur en het type dak kunnen worden afgestemd op jouw wensen en de stijl van je huis.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.