Skip to main content

Standaard schuifpui

Kunststof schuifpui

Verplaatsbaar Paneel

Een kunststof schuifdeur installeren biedt verschillende voordelen. Het creëert een ideale toegang van de woonkamer naar de tuin. Je hebt volledige controle over het uiterlijk van de schuifdeur, zodat deze geheel naar wens kan worden ontworpen. ALKU staat klaar om je hierbij te helpen.
Kunststof schuifpui

Wat een kunststof schuifdeur voor jou kan betekenen

Zoals alle kunststof kozijnen en deuren van Ecokozijnen, zijn ook de kunststof hefschuifdeuren onderhoudsarm. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een doekje en gaan lang mee. Schilderen is niet nodig, wat je aanzienlijk onderhoudskosten bespaart. Daarnaast zijn alle hefschuifdeuren uitgerust met kwalitatieve, krimp- en onderhoudsvrije zachte rubberen afdichtingen. Dit voorkomt streepvorming op het glas of het kozijn door weersinvloeden. De hefschuifdeuren zijn volledig wind- en waterdicht en vereisen weinig onderhoud. Het aanschaffen van een kunststof schuifdeur is dus een duurzame keuze!
kunststof schuifpui
Kunststof schuifpui

Gebruiksgemak

Hefschuifdeuren zijn uiterst gebruiksvriendelijk. Het verplaatsbare gedeelte wordt bij het openen omhoog getild, waardoor er minimaal contact is met het kozijn. Dit voorkomt hoge drempels en maakt dat de hefschuifdeur met weinig kracht gemakkelijk te bedienen is.
kunststof schuifpui
Kunststof schuifpui

Professionele installatie

Het installeren van een kunststof hefschuifdeur is ingrijpender dan het vervangen van een kozijn of deur. De volledige achtergevel moet bijvoorbeeld worden verwijderd. Het is daarom essentieel dat een vakman deze installatie uitvoert om ervoor te zorgen dat alles correct wordt gemonteerd. Het plaatsen van een schuifdeur kan in één dag worden voltooid. De exacte tijd is afhankelijk van het oppervlak waar de schuifdeur moet worden geïnstalleerd. In sommige gevallen is een hijskraan nodig. Deze wordt dan door Ecokozijnen gehuurd.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.