Skip to main content
Aluminium veranda

Het hele jaar door buiten genieten

Dankzij de uitstekende isolatie, kun je het hele jaar door genieten van een extra binnenruimte, midden in je tuin, ongeacht het weer. De terrasoverkapping wordt gemaakt van lichtgewicht en recyclebaar aluminium, waardoor het milieuvriendelijk is. Met vele extra opties, zoals verlichting, horren en ventilatie, kun je maximaal genieten van je terrasoverkapping of veranda. Een aluminium terrasoverkapping vergroot je leefruimte en biedt maximale lichtinval, waardoor het voelt als een verlengstuk van je huis, maar dan in de buitenlucht.
Aluminium veranda

De voordelen van aluminium

Ecokozijnen gebruikt kunststof voor producten zoals kozijnen en deuren, maar kiest voor aluminium bij terrasoverkappingen. De reden? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk, wat vele voordelen biedt voor de bouw van terrasoverkappingen. Met aluminium is het mogelijk om grote overspanningen te creëren met slanke profielen, en zijn er slechts een paar palen nodig. In tegenstelling tot houten overkappingen, die veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, zorgt aluminium voor maximale lichtinval en leefruimte. Daarbij is aluminium recyclebaar, wat het nog milieuvriendelijker maakt. Het is praktisch, duurzaam en aantrekkelijk. De uitstraling is net zo belangrijk als de constructie.
Aluminium veranda

Terrasoverkappingen en veranda’s op maat

Ecokozijnen begrijpt dat elke woning uniek is en een specifieke overkapping nodig heeft. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s kunnen daarom volledig aangepast worden aan jouw wensen. Je kiest zelf de stijl en kleur, waardoor je een harmonieus geheel creëert. Het type dak bepaalt de lichtinval, waar je eventueel zonwering aan kunt toevoegen. Maak het jouw eigen plek, volledig op maat.
Aluminium veranda

Extra ruimte dankzij grote overspanning

Ecokozijnen heeft de dikte van het aluminium en het ontwerp geoptimaliseerd, met het oog op het uiterlijk van de aluminium terrasoverkapping of veranda. De overkappingen zijn zeer sterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn, en je meer lucht en ruimte om je heen hebt. Als je een terrasoverkapping kiest, wil je dat deze past bij de hoogte van je goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek van 7 tot 22 graden kan de overkapping gemakkelijk aangepast worden aan elke hoogte.

Binnen één dag geïnstalleerd

In onze fabriek worden de aluminium terrasoverkappingen en veranda’s op maat gemaakt. Onze professionals installeren de overkapping bij jou thuis. Alles wordt binnen één dag geïnstalleerd: de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten, en het onzichtbaar wegwerken van bevestigingen en bedrading.

Optimale isolatie

De overkapping kan worden geleverd met volledige zijwanden en/of schuifwanden, uitgerust met dubbele beglazing. Daarom hoef je je geen zorgen te maken over de isolatie. Het is – letterlijk – perfect geregeld. De kleur en het type dak kunnen worden aangepast aan jouw wensen en de stijl van je huis.

Wat zijn de kosten?

De kosten variëren afhankelijk van je keuze van het profiel, de kleur en het type dak. Wil je graag een specifieke prijsindicatie ontvangen voor je terrasoverkapping? Dat doen we graag! Vul ons offerteformulier in en je ontvangt snel een prijs op maat, inclusief installatiekosten.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.