Skip to main content

Unieke Veranda

Wilt u uw unieke veranda zelf samenstellen? Ontdek de mogelijkheden en voordelen van een aluminium veranda bij Ecokozijnen!

unieke veranda pallazzo

Het hele jaar door buiten genieten

Dankzij de uitstekende isolatie, kunt u het hele jaar door genieten van een extra binnenruimte, midden in uw tuin, ongeacht het weer. De terrasoverkapping wordt gemaakt van lichtgewicht en recyclebaar aluminium, waardoor het milieuvriendelijk is. Met vele extra opties, zoals verlichting, horren en ventilatie, kunt u maximaal genieten van uw terrasoverkapping of veranda. Een unieke veranda vergroot uw leefruimte en biedt maximale lichtinval, waardoor het voelt als een verlengstuk van uw huis, maar dan in de buitenlucht.

De voordelen van aluminium

Ecokozijnen gebruikt kunststof voor producten zoals kozijnen en deuren, maar kiest voor aluminium bij unieke veranda’s. De reden? Aluminium is veelzijdig, licht en sterk, wat vele voordelen biedt voor de bouw van terrasoverkappingen. Met aluminium is het mogelijk om grote overspanningen te creëren met slanke profielen, en zijn er slechts een paar palen nodig. In tegenstelling tot houten overkappingen, die veel schaduw geven en kunnen scheuren en rotten, zorgt aluminium voor maximale lichtinval en leefruimte. Daarbij is aluminium recyclebaar, wat het nog milieuvriendelijker maakt. Het is praktisch, duurzaam en aantrekkelijk. De uitstraling is net zo belangrijk als de constructie.

Unieke veranda’s en terrasoverkappingen op maat

Ecokozijnen begrijpt dat elke woning uniek is en een specifieke overkapping nodig heeft. Onze aluminium terrasoverkappingen en veranda’s kunnen daarom volledig aangepast worden aan jouw wensen. U kiest zelf de stijl en kleur, waardoor u een harmonieus geheel creëert. Het type dak bepaalt de lichtinval, waar u eventueel zonwering aan kunt toevoegen. Maak het uw eigen plek, volledig op maat.

Extra ruimte dankzij grote overspanning

Ecokozijnen heeft de dikte van het aluminium en het ontwerp geoptimaliseerd, met het oog op het uiterlijk van de aluminium terrasoverkapping of veranda. De overkappingen zijn zeer sterk, waardoor grote overspanningen mogelijk zijn, en u meer lucht en ruimte om je heen hebt. Als u een terrasoverkapping kiest, wilt u dat deze past bij de hoogte van uw goot. Daarom is het dak van de overkapping flexibel. Met een hellingshoek van 7 tot 22 graden kan de overkapping gemakkelijk aangepast worden aan elke hoogte.

Binnen één dag geïnstalleerd

In onze fabriek worden de aluminium terrasoverkappingen en veranda’s op maat gemaakt. Onze professionals installeren de overkapping bij jou thuis. Alles wordt binnen één dag geïnstalleerd: de voet- en muurplaat, de spiekozijnen, de profielen, afwateringsgaten, en het onzichtbaar wegwerken van bevestigingen en bedrading.

Optimale isolatie

De overkapping kan worden geleverd met volledige zijwanden en/of schuifwanden, uitgerust met dubbele beglazing. Daarom hoef u zich geen zorgen te maken over de isolatie. Het is – letterlijk – perfect geregeld. De kleur en het type dak kunnen worden aangepast aan uw wensen en de stijl van uw huis.

Wat zijn de kosten?

De kosten variëren afhankelijk van je keuze van het profiel, de kleur en het type dak. Wilt u graag een specifieke prijsindicatie ontvangen voor uw unieke veranda? Dat doen we graag! Vul ons offerteformulier in en u ontvangt snel een prijs op maat, inclusief installatiekosten.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.