Skip to main content

Aluminium Veranda Profielen

Welkom op onze pagina gewijd aan veranda profielen, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen om uw buitenruimte te transformeren. Veranda’s zijn een uitstekende manier om het hele jaar door van uw tuin te genieten, terwijl ze bescherming bieden tegen de elementen. Onze veranda profielen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een scala aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Veranda profielen type iso

Veranda profiel model Iso

Dit volledig geïsoleerde dak is uitermate geschikt wanneer u nu kiest voor een overkapping van het terras met onze hoogwaardige veranda profielen. Deze keuze biedt niet alleen directe beschutting en comfort voor uw buitenruimte, maar stelt u ook in staat om deze later eenvoudig op te waarderen naar een volwaardige, geïsoleerde serre. Geniet nu van een veranda die naadloos aansluit op uw wensen, en behoud de flexibiliteit om in de toekomst uw leefruimte verder te optimaliseren met een geïsoleerde serre van dezelfde kwaliteit en duurzaamheid.

Veranda profielen type basic

Veranda profiel model Basis

Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot die perfect past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl. Hierbij staat eenvoud centraal, en de goot wordt geaccentueerd door bijpassende palen die zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Kies voor een dakontwerp dat niet alleen functioneel is maar ook esthetisch aansluit bij uw moderne architecturale visie.

Veranda profielen type uniek

Veranda profiel model Uniek

Dit dak is een ideale oplossing voor een overkapping waarbij een grotere vrije overspanning van de goot gewenst is. Met onze veranda profielen kunt u tot maar liefst 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 3,5 meter, met glas. Zo creëert u een ruime en lichte buitenruimte die perfect aansluit bij uw wensen. Kies voor duurzaamheid en stijl met ons uitgebreide assortiment veranda profielen.

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
adviesgesprek