Skip to main content

Alira ISO+

Kunststof kozijn

Verdiept en perfect gevuld

Ervaar het beste van Alira met de toevoeging van ISO+. Het verdiepte kozijnprofiel, met haar schuine afloop, verleent Alira de verfijnde uitstraling van houten kozijnen, waardoor ze uitermate geschikt is voor moderne woningen. Door de vulling van ISO+ komt ze pas echt tot haar recht.
Kunststof kozijn

Ontdek de verschillen

Van buitenaf lijkt er geen onderscheid tussen Alira ISO+ en het standaard Alira-kozijn. Maar schijn bedriegt. Van binnen is Alira ISO+ veel rijker gevuld met een super-isolerend schuim. Dit zorgt ervoor dat je huis in de winter warm blijft en in de zomer koel, voor een optimaal wooncomfort in elk seizoen.

In combinatie met triple glas (HR+++) vormt dit het meest duurzame kozijn van Ecokozijnen.
Kunststof kozijn

Isolatiekracht van het volgende niveau

Het Alira-kozijnprofiel is ontwikkeld met een 4-kamersysteem, wat zorgt voor uitstekende warmte-isolatie. Om de isolatiewaarden nog verder te verbeteren, wordt een van de kamers volledig gevuld met de revolutionaire ISI®-technologie. Het resultaat: een indrukwekkende U-waarde vanaf 0,89/(m²K). Je ziet het misschien niet, maar je voelt het zeker!
Kunststof kozijn

Uitstekend geïsoleerd, smaakvol samengesteld

Net zoals Alira, kan je Alira ISO+ volledig naar eigen smaak samenstellen. Voor welke kleur kies jij? En ga je voor glad, houtpatroon of houtnerf? Jij bepaalt zelf de look van je kozijnen en daarmee de uitstraling van je woning. Want ware schoonheid komt van binnen én van buiten. Weet jij al welke structuur en kleur je voor je kunststof kozijnen gaat kiezen?
Technische gegevens
Kozijnbreedte
86 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
120 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,1 W/m².K
Aantal kamers
5 in kader, 6 in raamvleugel
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
50 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.