Een kunststof voordeur als persoonlijke entree

Een voordeur bepaalt in sterke mate de uitstraling van een woning. Het samenstellen van een deur is, naast belangrijk, ook zeer persoonlijk. Daarom zijn kunststof voordeuren van Ecokozijnen tot in detail aan te passen aan jouw wensen. Zo geef je een persoonlijke tint aan de entree van jouw woning.

Waardebehoud

Bij het kopen van een nieuwe kunststof voordeur kies je gelijktijdig voor het waardebehoud van je huis. Aangezien het een beslissing is voor de lange termijn is het belangrijk hier goed de tijd voor te nemen. Houd bij de aanschaf ook rekening met de stijl van je huis. Een voordeur moet vele jaren wind, water, vorst, intensieve zonnestraling en grote temperatuurschommelingen kunnen weerstaan. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Verschillende combinaties mogelijk

De mogelijkheden voor een kunststof voordeur zijn werkelijk eindeloos. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten figuurglas. Voor de inlijsting van de deur kies je voor een vlakpaneel of sierpaneel. Wil jij een combinatie van de beste mogelijkheden? Jouw authentiek vormgegeven voordeur ontstaat dankzij een afwerking met een sierlijk reliefprofiel in de randen van het kozijnkader. Hierdoor vormen de ingewerkte panelen een geheel met het omringende kader.

Lichte entree met behoud van privacy

Het is fijn als mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Een kunststof voordeur moet enige privacy bieden. Echter wil je geen donkere hal, zonder licht. Kies daarom voor glas in je voordeur. Om je privacy te behouden, bestaat er mat glas. Met dit glas valt er ook nog licht binnen. Zo ontstaat er een prettig verlichte entree voor jou en je bezoek. Daarnaast zijn de kunststof voordeur van Ecokozijnen ook nog eens extra veilig.

Voordelige prijzen met veel mogelijkheden

Er zijn veel factoren die de kosten van je kunststof voordeur beïnvloeden en waar je rekening mee kunt houden bij het kopen van een voordeur. Zo hebben we een serie standaard kleuren. Als je kiest voor een afwijkende RAL-kleur, heeft dat invloed op de prijs. Daarnaast is er keuze uit vele modellen. Het kopen van een standaard model zal hierbij wat goedkoper uitvallen dan een model wat aan veel eisen moet voldoen. De prijzen die wij hanteren zijn exclusief montage en inclusief btw.

Moderne veelvoud stijlvol beleven

Moderne voordeuren

Houd je van modern en geef je de voorkeur aan een duidelijke, rechtlijnige vormtaal in huis? Dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Met heldere lijnen en strakke vormen beperkt de modelserie Modern zich tot de essentie. Vertaald naar jouw woonstijl betekent dat: afzonderlijke, bewust gekozen designelementen, bescheiden accessoires en een decente kleurkeuze.

Stijlvol, elegant gecombineerd

Klassieke voordeuren

Houd je van een landhuisstijl, van gezelligheid en een familiaire sfeer? Hebben je meubels voor jou een hoge gevoelswaarde?

De modelserie Classic onderscheidt zich door liefdevolle details, elegante lijnvoering en klassieke decoratie.

Lichtpunten, opvallend onopvallend

Voordeuren volledig glas

Houd je van een lichtdoorstroomde ruimten, lichte kleuren en gladde, glanzende oppervlakken? En heb je het gevoel van ruimte nodig om je thuis te voelen?

Karakteristiek voor alle modellen van de volledig glas-serie zijn royale glasoppervlakken en een grote lichtinval. Deze woonstijl betekent grenzeloze vrijheid en ontspanning voor de ziel.

Zo haal je de zon echt in huis!

Een greep uit ons volledige deuren aanbod:

Model Altera
Model Amato
Model Fairy
Model Jazz
Model Sepia
Model Tanis
Model Capella
Model Johanna
Model Nadja
Model Sandra
Model Ula
Model Value
Model Butterfly
Model Honeymoon
Model Liberty
Model Supreme
Model Sweet moments
Model Waterwings

Vraag online een offerte aan

  • Een eenvoudig offerteformulier
  • Binnen 5 minuten ingevuld
  • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat