Schuim met isolerende superkrachten

Maximale isolatie met een minimale ingreep dankzij IKD®-technologie.

​Met de IKD®-technologie (intensieve kern-isolatie) verhoog je de isolatiewaarde van je kozijnen. Zo bespaar je jaarlijks vele euro’s op de energierekening. De vraag is niet of je zuinig wilt wonen, maar hoe zuinig.

Hoe werkt het?

Het toepassen van de IKD®-technologie is simpel. Een kunststof kozijn bestaat uit een aantal profielkamers. Een van die kamers vullen we met een speciaal schuim. Dit stevige materiaal verhoogt de isolatiewaarde aanzienlijk. De IKD®-technologie zorgt dat je woning in de winter warm blijft en in de zomer koel. Aangenaam wonen, het hele jaar door!

ikd-technologie

Voordelen IKD-technologie

  • Kostenbesparend
    De IKD®-technologie is een kleine investering die je zo terugverdient.
  • Maximale isolatie
    Een kunststof kozijn met IKD®-technologie heeft een U-waarde vanaf 0,89/(m2K). Dat is dus beter dan bijvoorbeeld hoogrendementsglas.

Beter geïsoleerd voor een beter milieu

Met de ultra-isolerende eigenschappen van een kozijn met IKD®-technologie verspil je geen onnodige energie. Wel zo goed voor het milieu.

Blokprofiel (Quadra)

Lijkt het meest op een klassiek houten kozijn. Dit blokprofiel wordt in Nederland het meest toegepast en is enkel uitvoerbaar in een rechte haakse verbinding.

Schuin profiel (Alira)

Het Alira profiel is een diep kozijnprofiel, net als de Quadra. De Alira loopt echter schuin af, waardoor deze aan de voorzijde wat minder blokkig oogt dan de Quadra.

Vraag online een offerte aan

  • Een eenvoudig offerteformulier
  • Binnen 5 minuten ingevuld
  • U ontvangt binnen 48 uur een offerte op maat