Skip to main content

Quadra Kozijnprofiel

Het Quadra kozijnprofiel van kunststof kozijnen biedt een combinatie van elegantie en functionaliteit voor uw woning. Met zijn strakke lijnen en moderne uitstraling voegt het Quadra profiel niet alleen stijl toe aan uw gevel, maar biedt het ook uitstekende isolatie-eigenschappen. Dit profiel is ideaal voor wie op zoek is naar een tijdloos ontwerp dat past bij diverse architecturale stijlen, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan energie-efficiëntie en onderhoudsgemak. 

afwerking kunststof kozijnen houtnerfstructuur quadra kozijnprofiel

Perfectie in de vorm van hout

Ervaar de klassieke charme van houten kozijnen zonder ooit weer een ladder te hoeven beklimmen voor onderhoud. Met zijn kubusvorm biedt het Quadra kozijnprofiel een breder aanzicht, terwijl de haakse hoekverbindingen de look van houten kozijnen treffend nabootsen. Quadra kozijnprofielen zijn in Nederland de populairste keuze.

Voor de vakman: De Quadra verbinding biedt een optisch haakse, rechte verbinding aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde wordt deze in verstek verbonden met een spiegellas. Het Quadra-profiel kan worden uitgerust met ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie) voor optimale isolatie, waarbij het kozijn gevuld wordt met speciaal schuim.

Vierkamer hoog-isolatiesysteem

Het quadra kozijnprofiel is voorzien van een vierkamersysteem dat zorgt voor uitstekende warmte-isolatie. De profielen worden vervaardigd van slagvaste PVC van het toonaangevende Duitse profielhuis Gealan, wereldwijd geroemd om zijn intelligente raamsystemen van de hoogste kwaliteit.

Quadra Kozijnprofiel of Quadra ISO+

Van buiten hetzelfde als het Quadra kozijnprofiel, maar van binnen gevuld met isolatie. Hiermee verhoogt u uw wooncomfort en bespaart u jaarlijks aanzienlijk op uw energiekosten.

Quadra kozijnprofielen Sfeer

Uw kozijn volledig naar uw smaak

Of uw woning nu gloednieuw is of een eeuw oud, bij Ecokozijnen kiest u de kleur en afwerking die bij u en uw woning passen. We hebben een zeer uitgebreid assortiment, dus u vindt ongetwijfeld de kleur en stijl die u zoekt. De basis van een kunststof kozijn van Ecokozijnen staat garant voor een duurzame kwaliteit die generaties lang meegaat.

Houtpatroon oogt als hout

Een houtpatroon geeft kunststof kozijnen de uitstraling van ongelakt hout. Dat betekent dus: wel de lusten, niet de lasten. Zo bespaart u op de kosten en ongemakken van onderhoud en slijtage van houten kozijnen. Onze kunststof tegenhanger is krasbestendig, kleurvast en onderhoudsarm. Het beste van twee werelden.

Houtnerf voelt als hout

Breng uw kunststof kozijnen nog meer tot leven met een houtnerfstructuur. Zo krijgen ze de karakteristieke uitstraling van echt hout, maar hoeft u nooit te schuren en te schilderen. Samen met het duurzame karakter van kunststof haalt u dus letterlijk het beste van beide materialen in huis.

RealWood® Realistisch hout

Een folie die nóg echter is dan een traditionele houtnerfstructuur. Als u naar de structuur van RealWood® kijkt, ziet u meer houtkringen en andere subtiele details die u ook op echt hout aantreft.

Technische gegevens
Kozijnbreedte
86 mm
Vleugelbreedte
82 mm / 132 mm
Inbouwdiepte kozijn
120 mm
Vleugelbouwdiepte
82,5 mm
Isolatiewaarde
1,2 W/m².K
Aantal kamers
5 in kader, 6 in raamvleugel
Waterdichtheid
9a komo
Maximale dikte van het glaspakket
52 mm
Materiaal kunststof
PVC (Polyvinylchloride) door en door glad in de massa

Recente projecten

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.
adviesgesprek