Skip to main content

Meerdelige schuifpui

Kunststof schuifpui

Een kunststof voordeur als persoonlijke entree

Ontdek de veelzijdigheid en het gemak van een meerdelige schuifpui van ALKU. Onze meerdelige schuifpuien transformeren elke ruimte en bieden naast een panoramisch uitzicht ook nog eens een efficiënte ruimtebesparing.
Kunststof schuifpui

Kenmerken van een meerdelige schuifpui

  1. Ruimtebesparend: Met de meerdelige schuifpui van Ecokozijnen kan je optimaal gebruik maken van de ruimte in je woning. Omdat de deuren schuiven in plaats van naar binnen of buiten draaien, bespaar je enorm veel ruimte.
  2. Uitstekend zicht: De meerdelige schuifpuien van Ecokozijnen bieden een geweldig panoramisch uitzicht, waardoor je tuin of buitenruimte een verlengstuk van je woonkamer wordt.
  3. Energie-efficiënt: Onze meerdelige schuifpuien zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen met uitstekende isolerende eigenschappen. Daarnaast worden onze schuifpuien standaard geleverd met HR++ glas, wat bijdraagt aan een energiezuinige woning.
  4. Veilig: Onze meerdelige schuifpuien zijn voorzien van inbraakwerende sluitsystemen en voldoen aan de veiligheidseisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  5. Onderhoudsarm: De meerdelige schuifpuien van Ecokozijnen zijn onderhoudsarm. De kunststof materialen zijn bestand tegen de elementen, waardoor ze niet vervormen, roesten of verven nodig hebben.
  6. Stijlvol: De Ecokozijnen meerdelige schuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de schuifpui kan afstemmen op de stijl van je woning.
  7. Garantie: Ecokozijnen biedt een garantie van 10 jaar op de kunststof schuifpuien en een garantie van 2 jaar op het hang- en sluitwerk.
Kunststof schuifpui

Kleuren

De hefschuifpuien van Ecokozijnen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Er bestaat de keuze uit twee basiskleuren, namelijk crème (+/- RAL 9001) en wit (+/- RAL 9010). Naast deze basiskleuren zijn er verschillende kleuren beschikbaar in houtnerfstructuur, die zowel binnen als buiten toepasbaar zijn. Als je geen houtnerfstructuur wilt, is dat ook geen probleem. Door midden van acrylcolor heb je 12 verschillende kleuren tot je beschikking. Dit is een co-extrusie proces waarbij de acrylaat kleurlaag wordt versmolten met het PVC-basisprofiel.
Kunststof schuifpui

Glas

Bij het kopen van een schuifpui heb je de keuze uit verschillende soorten glas. Onze schuifpuien worden standaard geleverd met HR++ glas. Dit is goed isolerend glas en zal zorgen voor een lage energierekening. Naast hoogrendementsglas zijn er nog vele andere mogelijkheden, zoals gematteerd glas, zonwerend glas en figuur glas. Door de grote glasoppervlakten creëer je een lichte ruimte met een strakke uitstraling. Je haalt het zonnetje in huis!

Welke typen schuifpuien er zijn

Tweedelige schuifpui

De tweedelige schuifpui is het type dat je het meest tegen komt. Uitgevoerd met één vast deel en één schuivend deel, kan deze naar links of rechtsschuivend uitgevoerd worden. Het voordeel van een 2-delige schuifpui is dat er weinig kozijnoppervlak is, waardoor de lichtinval gemaximaliseerd wordt.

Driedelige schuifpui

Bij een driedelige schuifpui wordt vaak gewerkt met twee vaste delen aan weerszijde van één schuivend deel. Dit betekent dat de doorgang van de pui in het midden zit. Het voordeel van een driedelige pui is dat er een grote afstand overbrugd kan worden met één pui.

Vierdelige schuifpui

Een vierdelige schuifpui wordt vaak uitgevoerd als dubbele schuifpui. Dit betekent dat er in het midden van de pui twee schuivende delen zitten die naar beide kanten openen. Door de vast delen aan weerszijden, bestaat deze schuifpui uit in totaal vier delen. Met een dubbele schuifpui is het mogelijk een enorm grote doorgang te creëren. Daarnaast heeft dit type schuifpui een erg karakteristieke en luxe uitstraling.

Recente projecten

Kunststof voordeur

Kunststof voordeur

Nieuwe kunststof voordeur met een persoonlijke tint. We hebben deze voordeur naar wens van de kl…

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij geloven in het leveren van maatwerk en het bieden van persoonlijke aandacht. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we samen de beste oplossing voor uw woning bespreken.